What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
zeppos

Ψήνομαι να την αγοράσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τη δοκιμάσω. Οπότε να μου επιτραπεί να ρωτήσω μόνο ΕΝΑ πράγμα: η πλάτη και το κάθισμα βουλιάζουν έστω 2-3 cm όταν κάθεσαι πάνω τους (όπως σε μια αναπαυτική πολυθρόνα) ή είναι σαν τις περισσότερες "gaming" καρέκλες που νομίζεις ότι κάθεσαι πάνω σε τσιμεντόλιθο και ακουμπάς την πλάτη στον τοίχο; Το λέω γιατί πρόσφατα δοκίμασα "gaming" καρέκλες σε κατάστημα... σουηδικού τύπου και ήταν όλες εντελώς άβολες για εμένα, ακόμα και στα 250-300 ευρώ. Τουναντίον η μόνη που μου άρεσε ήταν μια μη-gaming υφασμάτινη σχεδόν στο 1/3 της τιμής, που όμως βούλιαζε και άρα ήταν αναπαυτική.

Username

2 Replies

Vaultdweller

Χαιρόμαστε πολύ!Δυστυχώς επειδή η ερώτηση δεν ήταν κάποια αντικειμενική πληροφορία, ελπίζαμε να σας απαντήσει κάποιος χρήστης. Ευχαριστούμε

Username
zeppos

Να απαντήσω μόνος μου μιας και την αγόρασα τελικά. Το κάθισμα είναι πολύ βολικό και όντως βουλιάζει όσο χρειάζεται. Η πλάτη βουλιάζει μεν λιγότερο αλλά παραμένει αναπαυτική και δε καμία περίπτωση δεν είναι σκληρή, ούτε έχει την αίσθηση "μπάκετ" που σε σφίγγει δεξιά αριστερά. Ακόμα και τα μπράτσα έχουν μια μαλακή αίσθηση και δεν είναι τα παραδοσιακά σκληρά και άκαμπτα πλαστικά που συναντάμε σε καρέκλες τέτοιου τύπου. Θα επανέλθω με κανονική κριτική, πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται για πολύ καλή καρέκλα.

Username