Επειδή ξέρω ότι το 13t και το 13t pro είχαν πρόβλημα με τη λειτουργία του Android Auto...Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που το αγόρασε και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και στο 14t?
Σας ευχαριστώ.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Επειδή ξέρω ότι το 13t και το 13t pro είχαν πρόβλημα με τη λειτουργία του Android Auto...Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που το αγόρασε και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και στο 14t?
Σας ευχαριστώ.
2 Replies
Σε 14t pro το έχει αναφέρει κάποιος άλλος κύριος που το έχει στην κατοχή του στα σχόλια ότι δεν λειτουργεί , προφανώς έχει να κάνει με τον επεξεργαστή της MEDIATEK, σε QASHQAI του 2019 μοντέλο, το 13t pro δεν λειτουργούσε το δοκίμασα από συνάδελφο που το είχε αγοράσει , έφαγα ένα 6 ώρο, το δοκίμασα με χίλιους δύο τρόπους, από διάφορα βίντεο στο YOUTUBE ή από διάφορα FORUMS , τελικά δεν έπαιζε με τίποτα. Επειδή χαλβάδιαζα το XIAOMI 14 με τον Snapdragon 8 Gen 3 , πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ τους εξήγησα τι ακριβώς πρόβλημα είχα (βέβαια απόρησαν) με αυτά που τους έλεγα, μου έδωσαν το demo τηλέφωνο του XIAOMI 14 το πήγα στο αυτοκίνητο το σύνδεσα και λειτούργησε κατευθείαν και έτσι το αγόρασα , προφανώς είναι θέμα του επεξεργαστή της MEDIATEK και δεν υποστηρίζει κάποιες μάρκες αυτοκινήτων η μπορεί και όλες ...... Σόρρυ για το σεντόνι που έγραψα...