Εχει καταφερει καποιος να ενεργοποιησει το routedraw?..ή τους offline χαρτες στο smartwatch?...παρακαλώ βοηθήστε αν το καταφέρατε
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εχει καταφερει καποιος να ενεργοποιησει το routedraw?..ή τους offline χαρτες στο smartwatch?...παρακαλώ βοηθήστε αν το καταφέρατε
1 Απάντηση
Για να πω την αληθεια φιλε μου δεν το εψαξα εκτος απο την αρχη , αλλα παντα κατα τη διαρκεια της πεζοποριας κυλωντας την οθονη του ρολογιου προς τα επανω στη τελευταια οθονη που εμφανιζεται , φαινεται live η διαδρομη Ακολουθησε τις παρακατω οδηγιες κ σιγουρα θα τα καταφερεις
Η ενεργοποίηση του RouteDraw και των offline χαρτών στο Huawei Watch GT5 Pro γίνεται σε δύο στάδια: πρώτα κατεβάζεις τον χάρτη στο κινητό σου ( PETAL MAPS) μέσω της εφαρμογής Huawei Health και μετά τον χρησιμοποιείς στο ρολόι κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Λήψη Offline Χαρτών (μέσω του κινητού)
Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Huawei Health.
Σημείωση: Μην κλείσετε την εφαρμογή μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά στο ρολόι.
Ενεργοποίηση και χρήση στο Ρολόι
Οι χάρτες δεν εμφανίζονται ως ξεχωριστή εφαρμογή "Google Maps" στην αρχική οθόνη, αλλά λειτουργούν μέσα από τα προφίλ προπόνησης.
Στο ρολόι σας, πατήστε το επάνω κουμπί (κορώνα) και επιλέξτε Προπόνηση (Workout).
Την παρακατω διεργασια ΔΕΝ την εχω κανει (δεν μου χρειαστηκε)
Τι είναι το RouteDraw;
Το RouteDraw είναι η λειτουργία που σας επιτρέπει να "σχεδιάζετε" ή να βλέπετε τη διαδρομή σας καθώς κινείστε. Στο GT5 Pro, αυτό εμφανίζεται αυτόματα όταν ξεκινάτε μια δραστηριότητα με GPS. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Route Back" (Επιστροφή στη διαδρομή) για να σας καθοδηγήσει το ρολόι πίσω στο σημείο εκκίνησης αν χαθείτε.