Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
chripana

Εχω την LUXELL και την καιω σχεδον 15 ωρες την ημερα.δεν ξερω ομως ποσες κιλοβατωρες καιει την ωρα στην μια σκαλα(δυο λαμπες) και ποσες στις δυο(τεσσερις λαμπες).αν γνωριζει καποιος?ευχαριστω.

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

adakt

Επειδή έχω ίδια σόμπα στις δύο λάμπες και με θερμοστάτη.Καίει 0.10 λεπτά την ώρα καταναλώνει 700watt την ώρα το μέτρησα με ψηφιακό γερμανικό μετρητή.Με όλες τι λάμπες τις πάνω και κάτω αναμένες(οι κάτω πάλι αναβοσβήνουν λόγο θερμοστάτη) η κατανάλωση είναι 0.22 λεπτά την ώρα 1520watt/ώρα η τιμή της κιλοβατώρας 0.15λεπτα/ώρα.Επομένως 0.10Χ15=1.5ευρώ στις 15 ώρες
στο full 0.22X15=3.3ευρω στις 15 ώρες

Όνομα χρήστη
donald

Εδω εχουμε τους μετρητες καταναλωσης που υπαρχουν σε καταστηματα που μπορουν να αναζητηθουν τα προϊοντα που πωλουν μεσω του skroutz.gr

http://www.skroutz.gr/c/905/hlektrologios-eksoplismos.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82

http://www.skroutz.gr/c/706/polymetra-organa-metrhshs.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82

@Panorg αν δεις στο τελος του δευτερου link ειναι το owl που λεγαμε τις προαλλες, βεβαια δεν αναφερει αν η τιμη αυτη ειναι για μονοφασικο η τριφασικο, τη usb εκδοση κτλ. Αν ειναι παντως για μονοφασικο, ε ειναι καπως.."τσιμπημενη" ;-). Ηδη το software του εχει αρχισει και βγαζει στατιστικα, στο συνιστω ανεπιφυλακτα!

6 Σχόλια

donald

προσεξε λεει οτι κανει για τριφασικη παροχη αλλα δεν λεει οτι εχει 3 σενσορες. Ολα αυτα ειναι για τριφασικη, δηλαδη η συσκευη ειναι η ιδια το ιδιο και ο μεταδοτης, τους 2 σενσορες πληρωνεις μετα απλα για να εχεις το τριφασικο σου

panorg

Ναι αυτα που υποτιθεται οτι διορθωνουν το συνημιτονο σε μεγεθος παλαμης και κοστους μερικων ευρω!Υπηρξε μια μικρη αντιδραση απο οργανωσεις καταναλωτων χωρις ομως ακομη την υποστιριξη καποιου κρατικου φορεα επειδη γενικοτερα κοιμομαστε κανονικοτατα.

soleco

Μερικές πληροφορίες και απο εμένα, σχετικά με τους μετρητές OWL , μιας και είμαι μεταπωλητής των προιόντων τους.
Υπάρχουν διαθεσιμα 2 μοντέλα,1 με σύνδεση USB και 1 χωρίς.
Και τα 2 μοντέλα κάνουν και για μονοφασικό και για τριφασικό ρεύμα,αρκεί να έχει κανείς και τον αντίστοιχο αριθμό αισθητήρων.

soleco

Υπάρχει συσκευασία με 3 αισθητήρες και συσκευασία με 1 αισθητήρα.
Ακόμα και στην 2η περίπτωση μπορούν να αγοραστούν σαν εξτρα οι επιπλεόν 2 , αν και συμφέρει καλύτερα η περίπτωση του έτοιμου πακέτου.
Επίσης ανάλογα και την διατομή του καλωδίου υπάρχουν αισθητήρες που κάνουν για φορτία

soleco

εως 200Α)

Το δε μοντέλο με την θύρα usb και το software πραγματικά "κάνει παπάδες" και ούτε έχει καμιά σχέση με το απλό.

Αν κάποιος χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες και μπορώ να βοηθήσω ,το email μου είναι [ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ]

Όνομα χρήστη
chripana

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.αν γινεται να μαθω και απο που μπορω να προμηθευτω αυτον τον μετρητη. Ευχαριστω και παλι.

1 Σχόλιο

panorg

Στην αρχικη σελιδα του σκρουτζ γραψε στο πεδιο αναζητησης ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ πατα αναζητηση και μετα τον ηλεκτρολογικο εξοπλισμο.Προσωπικα τον αγορασα απο καταστημα ηλεκτρονικων,τηλεχειρηστηριων,ηχειων και λοιπον συναφη προιοντων.

Όνομα χρήστη
panorg

Καιει 1.1κιλοβατωρες ανα ζευγαρι λαμπες.Οταν ομως δουλεψουν συνεχομενα και τα 60 λεπτα της ωρας.Γιατι αν επεμβει ο θερμοστατης λογω οτι "επιασε" ο χωρος την επιθυμητη θερμοκρασια τοτε πρεπει να το υπολογισεις απο μονος σου με την μεθοδο των τριων.Για να μην χολοσκας η βρεθεις προ απροοπτου οταν ερθει ο εκκαθαριστικος της ΔΕΗ αγορασε εναν απλο μετρητη καταναλωσης με κοστος γυρω στα 15ευρω.Ειναι παρομοιος οπως ενας ηλεκτρονικος χρονοδιακοπτης μπριζας που σου δειχνει τι καιει η υποστηριζομενη συσκευη ανα πασα στιγμη και συνολικα.Θα παρακαλουσα τον donald να παραθεσει την συγκεκριμενη σελιδα με τους μετρητες.

Όνομα χρήστη