Καλησπέρα σε ολους!
Εχω απλα μια ερώτηση για αυτούς που ξέρουν.
Αξίζει απο το galaxy s23ultra να αλλάξω στο iphone 16 pro max? πχ σε κάμερες, μπαταρία και οτιδήποτε άλλο θα είναι upgrade ή θα δωσω τοσα χρηματα για τα ίδια ή και χειρότερα χαρακτηριστικά; Εδώ και πολυ καιρό δεν μπορω να βγάλω άκρη. Μηπως θα μου προτείνατε καποιο αλλο μοντέλο?
Ευχαριστω πολύ!
3 Σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα με αυτο που λες και ευχαριστω για την απάντηση. Επειδή δεν εχω καμία άλλη apple συσκευή γνωρίζω ότι ουσιαστικά χάνω τα μισά features του κινητού . Απλά επειδή είμαι έξω από τα πράγματα και το μονο που γνωριζω για τα iphone εινια μονο μέσα απο youtube καιτι που δεν μπορω να εμπιστευτώ απόλυτα προσπαθώ να ζητήσω βοήθεια απο κάποιον που να ξέρει απο αυτά. Πιστεύεις ότι θα μπορούσα να αρχίσω απο αυτο έχοντας σχεδόν μηδενική ιδεα για το πως λειτουργουν τα iphone και γενικά το οικοσύστημα της apple και μετα να παω και σε MacBook και αλλα; Επίσης πιστεύεις οτι αξίζει η αλλαγή απο αυτο που εχω τωρα;
Δεν χάνεις τα μισά features απλά δεν αξιοποιείς ένα μικρός μέρως αυτών θα έλεγα. Τώρα απο το galaxy s23 Ultra δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι μιας και είναι κινητό 2ετίας - καινούργιο δηλαδή. Για να δεις ουσιαστική διαφορά θα πρέπει να περιμένεις άλλα δύο χρόνια είναι η γνώμη μου. Στην πώληση του Samsung ως μεταχειρισμένο θα χάσεις πολλά χρήματα και αν αγοράσεις το iPhone καινούργιο δεν θα δεις διαφορές πέρα απο το λογισμικό που είναι το προφανές και θα έχεις χάσει 200-300 ευρώ χωρίς λόγο εν τέλη στην πορεία αυτή. Έχω το 16 Pro Max 4 μήνες τώρα, μπαταρία φοβερή, κάμερα τέλεια, ποιότητα οθόνης, φωτεινότητα απίστευτη. Είναι ο ορισμός μια ποιοτικής συσκευή. Αξιόπιστο, δεν υπερθερμένεται, δεν κολλάει, συνδέεται σε 2 δευτερόλεπτα μαξ στο WiFi του σπιτιού ενώ το Android 350 ευρώ που είχα έπαιρνε 4-5 δευτερόλεπτα. Δεν θα το άλλαζα ακόμη και 100 ευρώ να μου έδινες Samsung S25 Ultra κυριολεκτικά. Αν σε ενοχλεί το Android ή για κάποιο λόγο δεν σε εξυπηρετεί τότε βάλε το αγγελία insomnia.gr και ναι πήγαινε σε 16 Pro Max, για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα πρότεινα να περιμένεις "να βγάλει τα λεφτά του" αφού επένδυσες ένα σοβαρό ποσό και δεν πήρες απλά ένα κινητό της Samsung στα 200-300 ευρώ.
Ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω πως πλέον έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει στην πραγματική ζωή και οχι μονο μέσα απο βίντεο. Με βοηθήσει πολυ ευχαριστω και πάλι. Καλή συνέχεια!