Καλησπέρα! Αν την αγοράσω υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εμφανίσει κάποιο από το προβλήματα που συχνά αναφέρονται ή έχουν διορθωθεί; Γενικά θεωρείτε gamble η συγκεκριμένη;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα! Αν την αγοράσω υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εμφανίσει κάποιο από το προβλήματα που συχνά αναφέρονται ή έχουν διορθωθεί; Γενικά θεωρείτε gamble η συγκεκριμένη;
1 Reply
Ναι και ναι, γενικά σαν monitor είναι ακραία vfm. ΑΛΛΑ θα θέλει να κάνεις μεγάλη έρευνα απο που θα τη πάρεις και αν θα είναι πρόσφατα procured από τη Xiaomi για να έχει updated το λογισμικό της στο τελευταίο που φτιάχνει λίγο τα χρώμματα (κυρίως σε HDR) και άλλα θέματα calibration μέσο λογισμικού για να μη βγάζεις τα μαλλιά σου να το κάνεις custom μόνος σου. Την εχω ενα 10μηνο τώρα και τη λατρεύω πραγματικά. Μόνο αρνητικό είναι οτι κάθε φορά που βάζω HDR (που είναι πανέμορφο στο συγκεκριμένο monitor) θέλει ένα μικρό tweak μέσω nvidia να φτιάχνω το χρώμα - υπόθεση 2 λεπτών που μου πήρε μήνες να βρω...
2 Comments
Ευχαριστώ για την απάντηση! Άρα πρέπει να πάρω κάποιο μοντέλο που έχει προμηθευτεί όσο πιο πρόσφατα γίνεται αν καταλαβαίνω καλά. Τα καταστήματα μπορούν να μου δώσουν τέτοια πληροφορία;
Δύσκολο, αλλα με ένα τηλ σε πιο μικρά καταστήματα αντί για πολυεθνικές έχεις περισσότερες πιθανότητες.