Καλησπέρα,
Ήθελα να ρωτήσω για το σφουγγάρισμα (Έχω άλλη παλαιότερη οπότε από σκούπισμα ξέρω). Έχω ματ πλακάκι στο πάτωμα το οποίο είναι πιο δύσκολο να καθαριστεί. Χρειάζεται τρίψιμο. Τα περιστρεφόμενα πανακια για το σφουγγάρισμα κάνουν καλή δουλειά ή να πάρω ξεχωριστή ηλεκτρική σφουγγαρίστρα;
Ευχαριστώ,
3 Comments
το φεγγάρισμα είναι μέτριο για τι γίνεται με σχέτο νερό αν υπήρχε περίπτωση να μπορείς να βάλεις και απορρυπαντικό σίγουρο αυτά ήταν καλύτερο αν δεν συμβιβάζεις σε με κάτι τέτοιο πήγαινε σε κάτι ξεχωριστό που να μπορείς να βάλεις και απορρυπαντικό πάντως όλες αυτές οι σκούπες δεν μπορείς να βάλεις απορρυπαντικό οπότε αν υπάρχει σφουγγαρίστρα ηλεκτρική πιο επαγγελματική που υπάρχουνε πάρα πολλές στο χώρο πήγαινε σε αυτό είναι σίγουρα καλύτερα
βέβαια πας σε κάτι πολύ ακριβό για σφουγγάρισμα αν θες να κάνεις καλή δουλειά το οποίο θέλει να βάλεις το χεράκι σου δηλαδή από μόνη της δεν ξέρω κατά πόσον υπάρχει απλά σφουγγαρίστρα να σφουγγαρίζει έτσι επαγγελματικά χωρίς να βάλεις το χεράκι σου και να την κρατάς αν υπάρχει θα είναι κάτι πολύ ακριβό δεν ξέρω αν αντέχεις το κόστος
σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!