μπορεί καποιος να πει ρυθμίσεις για καλό φρεντο εσπρεσσο? δλδ τι καφε παίρνει στο πόσο το κόβει , τι γραμμάρια βάζει, πόσο το πιεζει, πόσα δευτερα αφήνει να τρέξει κλπ κλπ ολη τη διαδικασία
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
μπορεί καποιος να πει ρυθμίσεις για καλό φρεντο εσπρεσσο? δλδ τι καφε παίρνει στο πόσο το κόβει , τι γραμμάρια βάζει, πόσο το πιεζει, πόσα δευτερα αφήνει να τρέξει κλπ κλπ ολη τη διαδικασία
2 Απαντήσεις
εννοείς κάτι σαν την νεσπρεσο μηχανές μου εάν το έχεις πατημένο και το αφήσεις εκεί που θέλεις να πάρει το χρόνο που θες! δυστυχώς και εγώ το ήθελα αυτό αλλά δεν το έχει! δεν αλλάζουν οι δοσολογιες εκτός εάν γίνεται κάπως διαφορετικά και δεν το ξέρω
εγω προσωπικα δεν εχω καταφερει ακομα να βγαλω καλο καφε απο την μηχανη.Κανονικα για διπλη δοση εσπρεσο θελει 15-18 γραμμαρια αλεσμενου καφε,καλα πιεσμενου.Απο αλεση έχω δοκιμάσει οικιλια γουατεμαλα με κοπή 2.7 ,και 15-16 γραμμαρια καφε+ μεταλλικό συρμα στο γρκουπε και τον εβγαλε απαίσιο.Ισως φταιει η κοπή δεν ξερω.Σε γενικές γραμμες η μηχανη δουλευει απροβληματιστα αλλα δυστυχως δεν υπάρχουν περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την αλεση και το χρονο εκχύλισης που δουλευουν καλα στην καφετιερα