Από την πρώτη στιγμή που την αγόρασα :
Κάνει έναν προειδοποιητικό ήχο φτιάξει τον καφέ ότι τελείωσε. Εάν δεν κάνεις καμία ενέργεια μετά από 20 λεπτά σβήνουν οι ενδείξεις αλλά αναβοσβήνει το on/off.
Επίσης εάν πατήσεις το off με το που θα φτιάξεις τον καφέ σβήνουν οι ενδείξεις του καντραν αλλά το on/off αναβοσβήνει.
Είναι πρόβλημα της μηχανής ή έτσι είναι προγραμματισμένη να δουλεύει ?
3 Σχόλια
Απευθύνθηκα στην εταιρία (VASSILIAS SA) και μου απάντησαν οτι : Επικοινωνήσαμε με τον κατασκευαστή και μας ενημέρωσε ότι είναι φυσιολογικό να παραμένει stand by και να αναβοσβήνει το on/off στη συσκευή όσο είναι στην πρίζα μέχρι την επόμενη χρήση.
Αρα να σβησω την ερώτηση μου. Και σε μενα τα ιδια κανει. Μπορει να μας απαντήσει και καποιος αλλος απο τους ανθρωπους που έχουν κάνει σχολια και την έχουν δοκιμάσει ή η ιδια εταιρεια, αλλα, επίσημα.
Επανέρχομαι!!! Μόλις μίλησα κι εγω με Βασιλιας και μου ειπαν, οτι δεν υπάρχει κανενα προβλημα. Ειναι απο την Rohnson, ρυθμισμένη -σε αυτό το μοντελο-να μπαινει σε θεση αναμονης. Κανενα προβλημα μου είπαν!! Τους ρωτησα αν πρεπει να τη βγαζω απο την πριζα, αλλα βγαλε-βαλε δεν είναι λύση και μου ειπαν επισήμως, οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως πρόβλημα. Τωρα όποιος θέλει τη βαζει-βγαζει απ την πριζα!! Εμένα σημερα, σαν ν αρχιζει και μου αρέσει που τη βλέπω ν΄ αναβοσβήνει!!
Υ.Γ Φοβερό μηχανακι πάντως. Ετσι και το μάθουμε θα πίνουμε special καφεδες!