Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sakis_Galanos4632

Εφτιαξα τον πρωτο μου καφε, σουπερ και παταω το ον/οφ για να κλεισει. Κλείνουν όλα, αλλα αυτο μετά, αναβοσβήνει συνεχως! Έτσι πρέπει; Υ.Γ Ξαναφτιαξα μετα απο 5΄ καφε, πάλι σουπερ, παταω για να κλεισει η μηχανη, κλείνουν όλα, αλλα το ιδιο γίνεται! αναβοσβήνει λες και ειναι αναμονή!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

xoyliarakaterina

Έτσι κάνει το κουμπί του on/off αναβοσβήνει.....Δεν ξερω αν θες να το αφήνεις έτσι αλλά εγώ προσωπικά την βγάζω από την μπριζα μόλις κάνω τον καφέ μου...

2 Σχόλια

Sakis_Galanos4632

Ευχαριστω πολύ. Μωρε το ξερω αλλα δεν είναι λύση βγαλε-βάλε στην μπριζα. Καλα θα παρω την Βασιλειάς να μιλησω και θα σ ενημερώσω. Σε ευχαριστω παρα πολύ.

Sakis_Galanos4632

Επανέρχομαι!!! Μόλις μίλησα με Βασιλιάς και μου ειπαν, οτι δεν υπάρχει κανενα προβλημα. Ειναι απο την Rohnson, ρυθμισμένη -σε αυτό το μοντελο-να μπαινει σε θεση αναμονης. Κανενα προβλημα μου είπαν!! Τους ρωτησα αν πρεπει να τη βγαζω απο την πριζα, αλλα βγαλε-βαλε δεν είναι λύση και μου ειπαν επισήμως, οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως πρόβλημα. Τωρα όποιος θέλει τη βαζει-βγαζει απ την πριζα!! Εμένα σημερα, σαν ν αρχιζει και μου αρέσει που τη βλέπω ν΄ αναβοσβήνει!!
Υ.Γ Φοβερό μηχανακι πάντως. Ετσι και το μάθουμε θα πίνουμε special καφεδες!

Όνομα χρήστη