παρέλαβα το προϊόν αυτό. Προσπαθώ να φτιάξω καφέ και ενώ λειτουργεί κανονικά και κάνει και τον αντίστοιχο θόρυβο, δεν μου βγάζει καφέ. Δεν τρέχει καν νερό από εκεί που βάζουμε το κλείστρο. Κάνω κάτι λάθος???
See in detail the terms of use for the Product Questions
παρέλαβα το προϊόν αυτό. Προσπαθώ να φτιάξω καφέ και ενώ λειτουργεί κανονικά και κάνει και τον αντίστοιχο θόρυβο, δεν μου βγάζει καφέ. Δεν τρέχει καν νερό από εκεί που βάζουμε το κλείστρο. Κάνω κάτι λάθος???
2 Replies
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου. Μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι για πρώτη χρήση πρέπει να ανοίξω το ακροφυσιο που κάνουμε το αφρογαλα μέχρι να βγει νερό και έτσι στην ουσία ενερφοποιειται η αντλία του νερού. Το έκανα και φτιάχνω μια χαρά καφέ!!
Πατα να βγαλει χωρις το κλειστρο πανω στην μηχανη. Αν βγαινει νερο τοτε η μηχανη ειναι ενταξει. Μετα δοκιμασε με το κλειστρο αλλα χωρις καφε, αν βγαινει νερο ειναι και το κλειστρο ενταξει. Αν βαλεις καφε και δεν βγαινει τοτε σημαινει οτι εχεις λαθος κοπη καφε. Αν τον πηρες απο σουπερ μαρκετ δεν εχεις θεμα. Αν τον πηρες απο καφεκοπτειο και ζητησες πολύ λεπτοκομμενο τοτε δεν θα βγει ( και πιθανον θα σου ξερασει νερα στις ακρες ). Με βαση τα παραπανω βλεπεις μηπως πρεπει να την επιστρεψεις και να χρησιμοποιησεις την εγγυηση ( η εταιρια vassilias s.a που φαιρνει Rohnson συνηθως κανει απευθειας αντικατασταση σε τετοιες περιπτωσεις