Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
giannis_lilas

Παιδια θελω να φτιαξω ενα καλο pc τον θέλω να παιζω τα τελευταια-καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορουν αλλα και να σχεδιαζω 3d επηδη είμαι γραφίστας - σχεδιαστης δομικων έργων επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια θελω οποιος γνωριζει να μου απαντησει στο παρακατω ερωτημα:
τι προτείνεται να πάρω για αυτές τις ανάγγες μου σε συνδιασμο με i7-4790K? αυτή εδω την gpu ή την GTX1060 6GB GAMING? επηδη η διαφορα είναι μόνο στα 20€.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

john_k10

1ον Φιλε μου, κοιταξε πριν παρεις καρτα γραφικων (φυσικα Nvidia) αφου σηκωνεις γραφιστικα 3rd να εχει οσο γινεται περισσοτερους cuda core για γρηγορη επεξεργασια.
2ον Η μεγαλη μνημη στο pc παιζει ρολο κι οχι της καρτας γραφικων στην περιπτωση σου αφου σχεδον ολες οι καινουργιες καρτες βγαινουν απο 2gb και ανω.
Εγω να καταλαβεις εχω εναν 3770κ με 16gb και την gigabyte gtx 780 ti windforce 3gb (με 2880 cuda core) και δεν κολλαει πουθενα σε αναλυση 4Κ, παχνιδια, 3rd εφαρμογες αλλα και σε video editing που ασχολουμαι. Βεβαια ουτε που σκοπευω να την αλλαξω μεσα στα επομενα 3 χρονια....εκτος βεβαια αν μαζεψω καποια στιγμη χρηματα για να παρω κανα titan x :)

Όνομα χρήστη