What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
giannis_lilas

Παιδια θελω να φτιαξω ενα καλο pc τον θέλω να παιζω τα τελευταια-καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορουν αλλα και να σχεδιαζω 3d επηδη είμαι γραφίστας - σχεδιαστης δομικων έργων επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια θελω οποιος γνωριζει να μου απαντησει στο παρακατω ερωτημα:
τι προτείνεται να πάρω για αυτές τις ανάγγες μου σε συνδιασμο με i7-4790K? αυτή εδω την gpu ή την GTX1060 6GB GAMING? επηδη η διαφορα είναι μόνο στα 20€.

Username

1 Reply

john_k10

1ον Φιλε μου, κοιταξε πριν παρεις καρτα γραφικων (φυσικα Nvidia) αφου σηκωνεις γραφιστικα 3rd να εχει οσο γινεται περισσοτερους cuda core για γρηγορη επεξεργασια.
2ον Η μεγαλη μνημη στο pc παιζει ρολο κι οχι της καρτας γραφικων στην περιπτωση σου αφου σχεδον ολες οι καινουργιες καρτες βγαινουν απο 2gb και ανω.
Εγω να καταλαβεις εχω εναν 3770κ με 16gb και την gigabyte gtx 780 ti windforce 3gb (με 2880 cuda core) και δεν κολλαει πουθενα σε αναλυση 4Κ, παχνιδια, 3rd εφαρμογες αλλα και σε video editing που ασχολουμαι. Βεβαια ουτε που σκοπευω να την αλλαξω μεσα στα επομενα 3 χρονια....εκτος βεβαια αν μαζεψω καποια στιγμη χρηματα για να παρω κανα titan x :)

Username