θα παρω 8350 και ειμαι αναμεσα σε 970 και 390 κανω edit και recording ποια ειναι καλυτερη επιλογη ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Αφού πας με amd CPU σου προτείνω να πας και με amd gpu γιατί θα έχεις καλύτερα fps (διορθοστε με αν κάνω λάθος) συν ότι οι 390 χειρίζεται καλύτερα το dx12 από την 970 και όλα τα καινούργια games θα έχουν dx12 και όχι dx11.οποτε η 970 δεν θα έκανε καλή δουλειά στο μέλλον. Αλλά και ο CPU που έχεις δεν θα μπορέσει να εκμεταλεφτει πλήρως την δύναμη του gpu. Αν πας σε i5 θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα με την 390 .
πανε σε intel , δεν ειμαι fanboy , στον αδερφο μου amd προτεινα , αλλα πλεον οι amd εχουν μεινει περιπου μια δεκαετια πισω στους επεξεργαστες. οποτε σου προτεινω να πας σε καποιον i5 6ης γενιας, οποιον νανε , να πας και σε μνημες ddr4, οσον αφορα τις καρτες , ολοι λενε η 390 ειναι καλυτερη , εγω σου λεω οτι δεν ειναι , και εξηγουμαι , ολα τα τεστ βγαζουν καλυτερη την 390 για πολυ λιγο . απο την 970 , ποια 970 ομως? την απλη την reference που δεινει η nvidia στις εταιρειες που ειναι στα 1050mhz, η g1 gaming ειναι στα 1329mhz , εχει διαφορα , οχι μεγαλη αλλα αρκετη για να κανει την g1 καλυτερη απο μια μεση 390 , και οντας πολυ κρυα η 970 g1 σηκωνει και καμποσο overclock , ευκολα φτανει 1450mhz, , και τελος με την 970 που ειναι πιο φθηνη , θα χρειαστεις και λιγοτερη τροφοδοσια , οποτε θα γλειτωσεις και απο το τροφοδοτικο κανα 20αρικο , αρα μιλαμε για μια καρτα ιδιων ή καλυτερων επιδοσεων , που κοστιζει περπου 50 λιγοτερα, με αυτα τα 50€ μπορεις να πας αντι στον 8350 , αν βαλεις λιγα παραπανω μπορεις να πας στον i5 6600k
2 Σχόλια
τωρα που βγηκαν οι rx θα παρω την 480 :)
Σε ένα video που είδα έδειχνε ότι η 390 είναι ίση της rx 480 και σε μερικά games την ξεπερνάει. Αρα η 390x πρεπει να είναι πολύ καλύτερη από την rx 480.