Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Νίκος Δούρας

Παιδιά Για Τα Τωρινά Δεδομένα Μου Προτείνεται Αυτή Η Την 390 Για 1080p ? Κάνω Youtubing , Παίζω Games Και Γενικά Θέλω Μια Κάρτα Να Είναι Αθόρυβη , Κρύα Και Δυνατή . Ποια Μου Προτείνετε ? Please Help .. !

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

angelos143

Αν θες αθόρυβη κάρτα πας σε msi όπου σε idle δεν ανάβουν τα fans και από ότι ξέρω η msi έχει πάντα τις καλύτερες θερμοκρασίες σε full load .οι amd gpu ποτε δεν είναι τόσο κρυοι όσο της nvidia οποτε δεν θα σου πρότεινα amd .από άποψη δύναμης είναι καθαρά θέμα κοστου καθώς θα σου ποτεινα τουλάχιστον μια 980 καθώς οι τιμές τους έχουν πέσει παρα πολύ αλλά αν βάλεις κάτι παρα πάνω μπορείς να πας σε 1070 γιατί όσο κάνει μια 980ti άλλο τόσο κάνει και μια 1070.

Όνομα χρήστη
T_Alexandros

Αυτα που ζητάς δεν τα εχει καμια καρτα απο της δυο η r9 390 θα ξεσκηζει την gtx 970 πιο πολυ απο τωρα στο DX12 αλλα εχει υψηλές θερμοκρασίες απο την αλλη η gtx 970 εχει λιγο vram σε σχεση με την r9 390 εχει και χαμιλοτερη απόδοση αλλα ειναι κρύα

Όνομα χρήστη
Smokygr

Θα κανεις και Rendering σε Premiere Pro? Θες να γραφεις τα παιχνιδια σου με Shadowplay? Αν ναι χτυπα την ειτε απο καμια αγγελια η οταν θα πεσει κιαλλο η τιμη στο σκρουτζ(Αν δεν θες μεταχειρισμενη).

2 Σχόλια

Νίκος Δούρας

Record Από Shadowplay Ναι , Rendering Γενικότερα Κάνω Με Το Sony Vegas Αλλά Κυρίως Με Το Cyberlink PowerDirector 14 . Αυτή Μου Προτείνεις ?

Smokygr

Εγω ενα σου λεω...κανω Rendering(Adobe premiere pro) και Recording με την καρτα και απλα φυσαει. Δεν θα πηγαινα σε 390 πραγματικα.Και ασχετα με το αν εχει περισσοτερη Vram...την οποια ποτε δεν θα αξιοποιησει σωστα απλα και μονο γιατι δεν εχει την ισχυ το τσιπακι για να την κουβαλησει ολη.Αν θελουμε να ειμαστε σωστοι μονο η 980Ti και οι καινουργιες σειρες θα μπορουν να κουβαλησουν και τα 8Gb.

Όνομα χρήστη