Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Xristos_Lagogiannis

το καθάρισμα πώς είναι λόγω της αντίστασης κάτω; βάζετε ταψάκι ή λαδόκολλα;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

9 Σχόλια

Xristos_Lagogiannis

εννοώ καθαρίζεται εύκολα ; λόγω της αντίστασης κάτω δε βάζουμε ταψάκι. σωστά;

Νικόλαος Μαντζώρος

Η αντίσταση είναι στον πάτο της συσκευής , εσυ ψήνεις μεσα στο συρτάρι δλδ τον θάλαμο. Πως θα έρθει σε επαφή από την στιγμή που τα χωρίζει η λαμαρίνα του συρταριού;;

Xristos_Lagogiannis

Για να γίνω πιο σαφής . μπορείς να ψήσεις με αντικολλητικό χαρτί ή επειδή έχει την αντίσταση κάτω υπάρχει κίνδυνος ;

Νικόλαος Μαντζώρος

Χρίστο μάλλον μας κοροιδευεις.. Αν διάβασες αυτά που σου έγραψα η ακόμα και αν είδες το video στο youtube δεν θα με ρώταγες ακόμα, θα σου είχε λυθεί η απορία. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς η λογική είναι απλή. Ειναι σαν να με ρωτάς αν βάζω τα πόδια μου μέσα στο αυτοκίνητο οταν κάθομαι στο αμάξι και τα ακουμπώ στο πάτωμα του αμαξιού μέσα αν θα βρέχονται τα πόδια μου από το δρόμο τις βροχερές μέρες. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.. Πάμε άλλη μια ναι Μπορείς να ψήσεις με αντικολλητικο χαρτί γιατί ξανά λέμε η αντίσταση δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με το αντικολλητικο χαρτί. Μεταξύ αντίστασης και λαδόκολλας παρεμβαλεται μια λαμαρίνα η οποία στην ουσία είναι το συρτάρι που εσωκλειεται μαζί με το φαγητό. Δώσε μου μέιλ να σου στείλω φώτο αν θες...

Xristos_Lagogiannis

οκ ,κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μάλλον θα τον προτιμήσω

Νικόλαος Μαντζώρος

Ε κάνε ένα search στο youtube να δεις άλλους που κάνουν unbox να δεις πως είναι η "ανατομία" του. Να το προτιμήσεις, για μένα προσωπικά ο πρώτος λόγος που το πήρα είναι ότι είναι PFAS FREE και PBA FREE αλλά μόνο το μαύρο χρώμα. Το προηγούμενο μου όταν το έβαζες να ψήσει μύριζε σαν εργοστάσιο ελαστικών που έπιασε φωτιά. Αυτό δεν μυρίζει το παραμικρό.

Όνομα χρήστη