What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
_kourtanas

Τελικα βρηκε καποιος τροπο να παραμενει σε ανεκτα επιπεδα η θερμοκρασια της συσκευης αυτης;

Username

3 Replies

Costas_Giotis

Βαλτε τη CPU να ειναι στυο 99% οσο ειναι στο ρευμα. Ετσι ΔΕΝ κανει overboost. Start>Type "power" > επιλεξτε Edit Power Plan > Click Change Advanced power Settings > Processor power management > Max 99%
Η διαφορα που θα δειτε σε αποδοση... βασικα δεν θα δειτε τιποτα

Username
_kourtanas

ναι, εγινε μια αντικαταστση απο το σερβις καποιων επιμερους υλικων, μαλλον στον τομεα της ψυξης της συσκευης.

Username
Quashi

Φιλε, εγω το εχω απο τον Ιανουαριο και δεν ειχα ποτε προβλημα με θερμοκρασιες ακομα και κατω απο πιεση, σιγουρεψου οτι δεν ειναι στο silent mode απο την εφαρμογη της ASUS γιατι εκει τα ανεμηστηρια δουλευουν πολυ λιγο η καθολου.

3 Comments

_kourtanas

ειχε τελικα προβλημα και αλλαχθηκαν δυο εξαρτηματα του οπως που σημειωσαν στο σχετικο δελτιο απο το σερβις της εταιριας ! Τωρα ειναι μαλλον ικανοποιητικη η θερμοκρασιακη συμπεριφορα του. ειχα μια ατυχια δηλαδη στο κομματι που αγορασα.

Petros267

ποια εξαρτηματα αλλαχτηκαν? οι ανεμιστηρες σε ποια ρυθμιση πρεπει να ειναι μονο οταν ειναι στην πριζα ανεβαζει με μπαταρια εμενα οχι

_kourtanas

γράφω αυτά που παρατηρώ και μου σοςνεψτα νεύρα , χεκανα κάθε δυνατή ρύθμιση που προτείνει το site, αλλά μηδέν αποτέλεσμα. συν ότι χάθηκε και τη οθόνη αφής, συν ότι μου λέει ότι δεν φορτίζει , και δεν φορτίζει , και να βάλω τον φορτιστή που το συνοδεύει και εννοείται αυτό έχει απογοήτευση μεγάλη, και γράφω για αυτό που αγόρασα όχι για αυτό που έχει ι καθένας εδώ μέσα

Username