Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει γλυκό, κιτρώδες άρωμα και είναι βρώσιμο. Χρησιμοποιείται σε ροφήματα και γλυκίσματα, καθώς και σε καλλυντικά.
- Άρωμα / Φυτό: Πορτοκάλι
- Χαρακτήρας αρώματος: Κιτρώδες
- Ιδιότητες: Βρώσιμο
- Ποσότητα: 10 ml
- Άρωμα / Φυτό
- Πορτοκάλι
- Ποσότητα
- 10 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Κιτρώδες
- Ιδιότητες
- Βρώσιμο
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.