Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_P_87

Θέλω να πάρω μια κάμερα με μπαταρία για να την τοποθετήσω έξω από το διαμέρισμα σε πολυκατοικία, για να μη βγάζω καλώδιο τροφοδοσίας έξω.
Η απορία μου είναι, αν αναβοσβήνουν τα φώτα στις σκάλες, θα ανιχνεύει κίνηση και θα στέλνει ειδοποίηση, οπότε θα αδειάζει πιο γρήγορα η μπαταρία, γνωρίζει κανείς να απαντήσει ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

GEORGIOS Τ

ναι ενδέχεται όταν αναβοσβήνουν τα φώτα να ενεργοποιείται αλλά είναι τόσο στιγμιαίο που είναι ελάχιστοι η καταναλωση μπαταρίας αλλά η γνώμη μου είναι επειδή έχω δοκιμάσει και την 410 και την 425 και την 460 αν έχεις τη δυνατότητα να πας στην 460 είναι η καλύτερη έχει σύστημα που δεν σου στέλνει ψεύτικες ειδοποιήσεις και κάνει σωστές ανιχνεύσεις όμως η τιμή της είναι αποκοριστική αλλά αξίζει τον κόπο να πας σε αυτή επειδή εγώ δοκίμασα και τις τρεις οι άλλες δεν ενεργοποιούνται μπορεί να περάσει άνθρωπος και αυτοκίνητο μπροστά επειδή το χρησιμοποίησα γκαράζ πολυκατοικίας πέρνα για αυτοκίνητο και δεν το βλέπανε μόνο οι 460 στη συγκεκριμένη μάρκα είναι κορυφή

4 Σχόλια

GEORGIOS Τ

και έχει και το καλό ότι είναι μαγνητική τη βγάζεις τη φορτίζεις και τι ξαναβάζεις χωρίς να βιδώνεις και να ξεβιδώνεις τίποτα

Όνομα χρήστη