Καλησπέρα!
Μολις τα αγόρασα, είμαι κάτοχος iPhone και δε ξέρω ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας και να κάνω διάφορες ρυθμίσεις…
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα!
Μολις τα αγόρασα, είμαι κάτοχος iPhone και δε ξέρω ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας και να κάνω διάφορες ρυθμίσεις…
1 Reply
Η Samsung δεν έχει εφαρμογή για iphone, μόνο για android. Οπότε χάνεις και κάποιες ρυθμίσεις και λειτουργίες που θα μπορούσες να κάνεις, δυστυχώς. Στην θέση σου θα τα έδινα πίσω και θα έπαιρνα είτε τα Huawei freebuds 3 pro που έχουν εφαρμογή για iphone (τσεκαρε το και συ για σίγουρα), είναι φθηνοτερα και πάρα πολύ καλά η ακόμα καλύτερα τα AirPods Pro 2 για τέλεια συμβατοτητα με το iphone.
2 Comments
Είχα Huawei και δεν έμεινα ικανοποιημένη από τον ήχο. AirPods ήταν τα πρώτα μου ακουστικά και 1 χρόνο μετά την αγορά, η μπαταρία μειώθηκε αισθητά! Γι αυτό επέλεγα Samsung!
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου!
Δεν ξερω ποια Huawei ειχες αλλα αν δεν ειχες τα freebuds pro 3 και ειχες καποιο αλλο φθηνοτερο μοντελο αξιζει να τα δοκιμασεις. Ειναι παρα πολυ καλα και εχουν αριστες κριτικες απο ολους. Να 'σαι καλα!