Με ενδιαφέρει η ακρίβεια του gps σε διαδρομες βουνού. Μπορεί να λάβει στίγμα κ να με οδηγήσει με ακρίβεια εκεί? Μπορεί να καταγράψει την διαδρομή μου κ να με επιστρέψει πίσω ή να οδηγήσει κάποιον άλλον σε εμένα? (να του στειλει την διαδρομή μου)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Με ενδιαφέρει η ακρίβεια του gps σε διαδρομες βουνού. Μπορεί να λάβει στίγμα κ να με οδηγήσει με ακρίβεια εκεί? Μπορεί να καταγράψει την διαδρομή μου κ να με επιστρέψει πίσω ή να οδηγήσει κάποιον άλλον σε εμένα? (να του στειλει την διαδρομή μου)
1 Απάντηση
Το ρολόι το έχω πάρει ακριβώς για αυτόν τον λόγο! Είναι πολύ ακριβές το gps του! Δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Χάρτες κατεβάζεις για όλο τον πλανήτη και τους έχεις offline! Για διαδρομές η σχεδιάζεις στην εφαρμογή και τις ανεβάζεις με ένα πολύ εύκολο tool που έχει η εφαρμογή ή κατεβάζεις από άλλη εφαρμογή! Εγώ χρησιμοποιώ το wikiloc! Τον τελευταίο καιρό έχει βγει add on live tracking και μέσω εφαρμογής στέλνεις live όπου θέλεις την πορεία σου και την θέση σου! Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχει σήμα κινητού το μέρος που βρίσκεσαι!