Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της κάμερας;
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Η απόδοση της κάμερας είναι πάρα πολύ καλή για ένα κινητό στα χρήματα αυτά. Πολύ καλή σελφι. Σε πορτραίτο εξαιρετικό(το δυνατό του σημείο κατ'εμε) με 3 έτοιμα φίλτρα από γνωστό στούντιο φωτογραφίας τα οποία αποδίδουν πολύ καλά. Κανονικες φώτο εξαιρετικές. Εκεί που υστερεί λίγο είναι στον τηλεφακό. Μέχρι τα 2,5x βγάζει καλες, από εκεί κ πέρα η ποιότητα πέφτει αισθητά. Micro επίσης εξαιρετικό. Νυχτερινή λήψη δεν έχω τσεκάρει ακόμα. Τα βίντεο επίσης πολύ καλά, ο μέσος χρήστης θα μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος
2 Comments
Ευχαριστώ πολύ, προερχόμενος από HUAWEI Mate 50 Pro θέλω να ξέρω πόσο συμβιβασμό να κάνω ? στις φωτογραφίες.
? Κοίτα το mate ήταν η ναυαρχίδα του 22 για τη Huawei. Σίγουρα θα κάνεις κάποια έκπτωση. Αλλά σε γενικές γραμμές το honor βγάζει καλες φωτογραφίες αν εξαιρέσουμε αυτές με το ζουμ. Σελφι κ πορτραίτα άριστες. Εγώ είχα μετρό σύγκρισης το p30 pro που είχαν πριν και έψαχνα κινητό Huawei με g services και κατέληξα σε αυτό. Υπάρχει και το honor magic 6 pro αν μπορείς να ανέβεις κατηγορια