What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
mari_john

Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της κάμερας;

Username

1 Reply

Giannis_Bkz

Η απόδοση της κάμερας είναι πάρα πολύ καλή για ένα κινητό στα χρήματα αυτά. Πολύ καλή σελφι. Σε πορτραίτο εξαιρετικό(το δυνατό του σημείο κατ'εμε) με 3 έτοιμα φίλτρα από γνωστό στούντιο φωτογραφίας τα οποία αποδίδουν πολύ καλά. Κανονικες φώτο εξαιρετικές. Εκεί που υστερεί λίγο είναι στον τηλεφακό. Μέχρι τα 2,5x βγάζει καλες, από εκεί κ πέρα η ποιότητα πέφτει αισθητά. Micro επίσης εξαιρετικό. Νυχτερινή λήψη δεν έχω τσεκάρει ακόμα. Τα βίντεο επίσης πολύ καλά, ο μέσος χρήστης θα μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος

2 Comments

mari_john

Ευχαριστώ πολύ, προερχόμενος από HUAWEI Mate 50 Pro θέλω να ξέρω πόσο συμβιβασμό να κάνω ? στις φωτογραφίες.

Giannis_Bkz

? Κοίτα το mate ήταν η ναυαρχίδα του 22 για τη Huawei. Σίγουρα θα κάνεις κάποια έκπτωση. Αλλά σε γενικές γραμμές το honor βγάζει καλες φωτογραφίες αν εξαιρέσουμε αυτές με το ζουμ. Σελφι κ πορτραίτα άριστες. Εγώ είχα μετρό σύγκρισης το p30 pro που είχαν πριν και έψαχνα κινητό Huawei με g services και κατέληξα σε αυτό. Υπάρχει και το honor magic 6 pro αν μπορείς να ανέβεις κατηγορια

Username