Το αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου Mercaton λαμβάνεται με απόσταξη του ξύλου του φυτού με υδρατμούς και περιέχει 100% πλήρες αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου. Έχει πικάντικο χαρακτήρα και χρησιμοποιείται σε προϊόντα υγιεινής για την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής, σε αρωματικά μείγματα, γλυκά αρώματα και εισπνευστήρες. Στα καλλυντικά αναμειγνύεται με φυτικό έλαιο, κρέμα, ουδέτερο σαμπουάν ή αφρόλουτρο.
Για χρήση σε χώρους, προστίθενται 10 σταγόνες σε αρωματικό λύχνο ή εξατμιστή. Για χρήση στο δέρμα, η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση είναι 0,8%, δηλαδή 1 σταγόνα σε 7 ml ελαίου βάσης. Συνιστάται δοκιμή σε μικρή περιοχή του δέρματος τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τη χρήση. Δεν εφαρμόζεται σε ευαίσθητο, ερεθισμένο ή τραυματισμένο δέρμα ούτε σε παιδιά κάτω των 3 ετών και φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
- Ποσότητα: 10 ml
- Άρωμα / Φυτό: Γαρύφαλλο
- Χαρακτήρας αρώματος: Πικάντικος
- Σύσταση: 100% πλήρες αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου
- Τρόπος παραλαβής: Απόσταξη του ξύλου με υδρατμούς
- Πυκνότητα: 0,915–0,945
- Σημείο ανάφλεξης: 85 °C
- Δοσολογία για χώρους: 10 σταγόνες σε αρωματικό λύχνο ή εξατμιστή
- Δοσολογία για καλλυντικά: 15–20 σταγόνες σε 50 ml φυτικού ελαίου, κρέμας, ουδέτερου σαμπουάν ή αφρόλουτρου
- Μέγιστη συγκέντρωση για εφαρμογή στο δέρμα: 0,8%
- Προφυλάξεις: Δεν εφαρμόζεται σε ευαίσθητο, ερεθισμένο ή τραυματισμένο δέρμα ούτε σε παιδιά κάτω των 3 ετών
- Φύλαξη: Μακριά από παιδιά
- Άρωμα / Φυτό
- Γαρύφαλλο
- Ποσότητα
- 10 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Πικάντικο
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.