What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
George_Mitsakakis

θέλω να την εγκαταστήσω σε εξοχικό με 4g router με κάρτα sim. Στο κινητό μου κοντά σε παράθυρο έχω μία με δύο γραμμές σπανίως τρεις( αναλόγως τον καιρό )σήμα 5g Αυτή θα βρίσκεται πιο μέσα. Θα δουλεύει? και όταν πέφτει το ίντερνετ θα μπορεί να επανασυνδεθεί μόνη της??. Επίσης αν έχετε να μoυ προτείνετε κάποιο καλό 4g router.

Username

1 Reply

Kgee_da_homie

Σχετικά με το σήμα. Εχω 3 συσκευές στο εξοχικό. Η μία είναι αρκετά μακριά από το ρούτερ και δουλεύει με μια μικρή καθυστέρηση..όχι κάτι το τρομερό όμως. Έχει επιλογή να μειώσεις την ποιότητα καταγραφής οπότε στην συγκεκριμένη το έκανα και πάει σφαίρα. Σχετικά με το ρούτερ. Υπάρχουν ρούτερ 4G παροιμία με αυτά του παρόχου και αντίστοιχα τύπου hotspot. Από τα δεύτερα είχα μια ψιλόεμπειρία από το στρατό. Αυτά αποσυνδέονται για να εκτιμήσουν μπαταρία οπότε πρέπει να τα ανοιγοκλείνεις κάθε το τόσο. Τώρα για τα πρώτα που ανέφερα δεν έχω εμπειρία αλλά αν αποσυνδέονται και συνδέονται όπως τα κανονικά ρούτερ του παρόχου, χωρίς δηλαδή να κάνεις εκ νέου ρύθμισεις, τότε δεν θα έχει θέμα. Είχα και εγώ κατά διαστήματα διακοπές αλλά όταν επανέρχεται το ρεύμα οι λάμπες δουλεύουν κανονικά.

Username