What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Vangelis_Tsompanidis

Γεια χαρά... γνωρίζει κάποιος/α για θέρμανση αν αποδίδει και για πόσα τετραγωνικά, στο περίπου (12000btu)... ευχαριστώ

Username

4 Replies

ilias_ts5304

Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το skroutz σε περίπτωση αλλαγή σε κάτι για τέτοιο μεγάλο κόστος πάρε με θα σου πει 40 μάη

Username
ilias_ts5304

Η ποιότητα είναι μάπα στοιχείο μέσα με το χαλκοσωλήνα ήταν όλο τρύπιο προσπάθησα να το επιστρέψουν τα αλλάξω και μου μιλάγανε κινέζικα που είναι συσκευασία και κάτι κουλά εγώ εν τω μεταξύ και ανακαλύψω τι έχει το air condition έχω πληρώσει τρεις φορές μάστορα κι άλλες τρεις φορές που φρέω από 500€ αγορά έφτασε 750

1 Comment

Username
ilias_ts5304

Τελευταίας γενιάς λένε τρύπιο η μονάδα μέσα ήτανε η χαλκοσωλήνες τσιγαρόχαρτο το τά πώς θα το φούσκωσα το έβαλα στην μπανιέρα σε όλο μπουρμπουλήθρες υπεύθυνη του skroutz είπανε να στείλω τη συσκευασία για να το επιστρέψουνε τέλος πάντων άκρη δεν βρίσκεις ούτε από εγγύηση ούτε από το αποτύπωτα ούτε για επιστροφή

Username
Gianna_Zaf3175

Είναι πολύ καλό ,δυνατο.βγαζει καλή θερμανση,το έχω σε κρεβατοκαμαρα αλλά πιάνει άνετα και τον διάδρομο.επισεις είναι αθόρυβο.

1 Comment

ilias_ts5304

Σεμένα δεν έβγαλε ποτέ τίποτα ήτανε όλο το στοιχείο μέσα της μονάδας τρύπιο και μέχρι να το καταλάβω έχω πληρώσει 250€ στην μαστόρους και το φρέον έχω δώσει τη τελική τιμή 750€ και air condition δεν έχω σάς να επικοινωνήσω με το skroutz και ζητάνε αυτό που δεν μπορείς να βρεις αντιπρόσωπος δεν υπάρχει ξεχάστε το πήρατε και το φάγατε στο κοτέτσι

Username