Tuban Σαπουνόφουσκες
Διαδραστικά Παιχνίδια

Tuban Σαπουνόφουσκες Κωδικός: 54118300

Σαπουνόφουσκες της εταιρείας Tuban που θα χαρίσουν στο παιδί στιγμές διασκέδασης, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον συντονισμό ματιών-χεριών και τις δεξιότητες λεπτής κινητικότητας. Μέσα από το παιχνίδι με τις σαπουνόφουσκες, το παιδί αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του και μαθαίνει την έννοια της "δράσης-αντίδρασης" με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!...
Δες όλη την περιγραφή

7,49
ΠαράδοσηΠέμ, 01 Αυγ - Τετ, 07 Αυγ
+39,99 €

από 7,49 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,49 €

Περιγραφή

Σαπουνόφουσκες της εταιρείας Tuban που θα χαρίσουν στο παιδί στιγμές διασκέδασης, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον συντονισμό ματιών-χεριών και τις δεξιότητες λεπτής κινητικότητας. Μέσα από το παιχνίδι με τις σαπουνόφουσκες, το παιδί αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του και μαθαίνει την έννοια της "δράσης-αντίδρασης" με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Τα διαδραστικά παιχνίδια συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση. Ενδυναμώνουν τη μνήμη και ενθαρρύνουν το παιδί να αναπτύξει συνδυαστική σκέψη και αντίληψη. Μέσω αυτών ενισχύεται η αυτοπεποίθηση του παιδιού και ταυτόχρονα καλλιεργείται η κριτική σκέψη του.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σαπουνόφουσκες
Ξύλινα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες