Έχει κάνει κάποιος τις εξετάσεις αίματος για να δουν σε τι είναι αλλεργικος ο σκύλος του ;είναι αξιόπιστες ; Γιατί το κόστος είναι μεγαλο
See in detail the terms of use for the Product Questions
Έχει κάνει κάποιος τις εξετάσεις αίματος για να δουν σε τι είναι αλλεργικος ο σκύλος του ;είναι αξιόπιστες ; Γιατί το κόστος είναι μεγαλο
2 Replies
Το τεστ έκανα στον σκύλο μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι βγάλαμε άκρη δυστηχος. Τώρα με την υπεραλλεργικη τροφή βλέπω βελτίωση, είμαστε 14 ημέρες τώρα. Πιο χρήσιμο ήτανε οι σχετικές εξεταστείς (αιματολογικές, υπερηχολογικες) .Δυστηχος δεν έχει πάρει βάρος ακόμα και ξύνεται ακόμα, όμως λιγότερα από πριν. Θέλει πολύ υπομονή..
Καλημέρα,
Το σκυλί μου έχει διάφορες αλλεργίες που δυστυχώς δεν καταπολεμήθηκαν με την τροφή. Ο κτηνίατρος μου λέει ότι μπορεί να είναι και το περιβάλλον, η σκόνη, διάφοροι παράγοντες. Έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα, όπως αποκλεισμούς τροφών κτλ αλλά τίποτα. Η συγκεκριμένη είναι καλή τροφή αλλά δεν έχει κάνει κάποια διαφορά μεγάλη. Χρησιμοποιώ ένα εμβόλιο μονοκλωνικό ( μηνιαίο) που αυτό κάποιες δορές λειτουργεί, αλλά και πάλι το κόστος είναι μεγάλο, γύρω στα 70€. Παλεύω χρόνια με τις αλλεργίες και δυστυχώς λίγα πράγματα. Θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις και βλέπεις.