Ποιο μοντέλο είναι πιο καλό το συγκεκριμένο BGM2200B-GR ή το BR1600SI ??
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Από οτι βλέπω και τα 2 είναι Καθαρού Ημιτόνου, το 2200 είναι 2200 > 1600 VA και αντίστοιχα 1320 > 960 W. Επίσης το πρώτο έχει 4 μπρίζες Schuko και 2 IEC C13 (τροφοδοτικού) ενώ το 1600 έχει μόνο IEC C13 και άρα θέλει καλώδια με αυτό το βύσμα ή αντίστοιχο πολύμπριζο. Τέλος το 2200 φαίνεται να φιλτράρει θόρυβό στο 5% σε σχέση με το άλλο που είναι χειρότερο στο 10%. Το μόνο που βλέπω να έχει καλύτερο το 1600 είναι οτι έχει 2 θύρες παραπάνω για προστασία δικτύου. Βέβαια όλα αυτά δε δείχνουν τι ηλεκτρονικά έχουν μέσα και αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Στα χαρτιά δείχνει το 2200 καλύτερο και πιο φτηνό
3 Comments
απλά σκέφτομαι ότι τo BR1600SI επειδή στα 1600VA/960W θα κρατάει παραπάνω ώρα, αν και για λίγα λεπτά παραπάνω στα +150€ επανω ποσο εχει δεν ξερω αν αξιζει. τις μπαταριες θελω να βρω να συγκρινω τιμες ωστε να ξερω ποσο κοστος θα βγει γενικα. και δεν βρισκω πληροφοριες για το ποσο αθορυβα ειναι. (εννοειται το ελληνικο site της Schneider Electric δεν δουλευει ουτε το chat και ουτε για να βρω τηλ. να επικοινωνισω...)
Γιατί να κρατήσει περισσότερο, αν και τα δύο έχουν την ίδια απόδοση, στο ίδιο φορτίο, το μεγαλύτερο UPS (σε VA/W) θα κρατήσει θεωρητικά περισσότερο. Αν και μου φαίνεται περίεργο που γράφει "Αντοχή Μπαταρίας Full Load 28s" το 2220. Όσο αφορά το θόρυβο, αν θυμάμαι καλά και τα 2 γράφανε στο site 45 dBA. Τέλος οι μπαταρίες τους νομίζω είναι οι APCRBC163 και APCRBC164 για τα 1600, 2200 αντίστοιχα
έλα ντε αυτό λέω και εγώ, θα είχα παραγγείλει ήδη αν μπορούσα να μιλήσω με την αντιπροσωπεία να τους ρώταγα, αλλά δεν δουλεύει τίποτα στο site...