Καλησπέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος, για τη προστασία οθόνης τι κάνατε, πώς προστατεύεται;
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
Μπορείς να αγοράσεις θήκη book και να μην βάλεις τζαμακι.Αλλη επιλογή να βάλεις film που μπορεί να μην το προστατεύει σε πτώση αλλά σίγουρα δείχνει καλύτερο οπτικά σε σχέση με το τζαμακι
2 Comments
Κατέχω ήδη το edge 40 και έχω παραγγείλει το edge 50 fusion. Η εμπειρία μου με τα τζαμάκια είναι ότι αν χρησιμοποιείς τη θήκη που συνοδεύει το κινητό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το τζαμάκι να σπάσει πολύ γρήγορα γιατί δεν προστατεύεται από τη θήκη. Τελικά κατέληξα να αγοράσω θήκη σιλικόνης από γνωστό κατάστημα του εξωτερικού, η οποία ναι μεν προστατεύει τα πλαϊνά του κινητού και καλύπτει το τζαμάκι, όμως τώρα το πρόβλημα είναι ότι επειδή το τζαμάκι εφάπτεται με την θήκη σιλικόνης, δεν "πατάει" καλά, με αποτέλεσμα το "touch" να μην ανταποκρίνεται κυρίως στις άκρες. Δεν ξέρω αν φταίει ότι το τζαμάκι είναι και αυτό από το γνωστό κινέζικο κατάστημα. Ίσως αν αγοράσεις τζαμάκι πιο ακριβό από τοπικό κατάστημα, να "κολλάει" καλύτερα και να μην υπάρχει πρόβλημα με τη θήκη σιλικόνης που καλύπτει και τα πλαϊνά.