What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Black_planet

Την πήρα σήμερα πήρα αλεσμένο λαβάτσα κρέμα γκουστο καφέ ένα χάλι δεν πίνεται Καμένο
Πικριλα έχω κάνει 3 και τα πέταξα όλα .
Δοκίμασα να βάλω λιγότερο καφέ να τον πατήσω περισσότερο να τον πατήσω λιγότερο τίποτα τώρα θα πάω να πάρω έναν αλεσμένο καφέ μήπως κάνει διαφορά.

Παιδια οτι και να βγαζω σε φρεντο εσπρεσσο απλα δεν πινεται αγευστο εντελως. πηρα αλεσμενο καφε φρεσκο το βαζω στο διπλο εσπρεσο βαζω ανοξειδωτο σκευος να τρεξει εκει μεσα το γεμιζω μεχρι επανω (παρα 1 χιλιοστο) το ποτηρακι (πως λεγεται) με καφε το παταω καλα. κανει αποσταξη βαζω μια κουταλια ζαχαρη το χτυπαω 3 δευτερολεπτα βαζω παγο. το χτυπαω 10 δευτερα παιρνω δευτερο ποτηρι γεμιζω με παγο και το χυνω εκει μεσα...ε δεν πινεται ρε φιλε πικρος αγευστος .

Θα ηθελα καποιος που εχει υψηλα στανταρ στον καφε (μονο φρεντο δεν με νοιαζει το εσπρεσσο η το καπουτσινο) να μου πει τι κανω λαθος παρακαλω. ειμαι απο Θεσσαλονικη και πινω καφε 4all, ε δεν εχει καμια σχεση, οχι απλα να πεις ''οκ κανω μια υποχωρηση ειναι οικιακος αυτος που φτιαχνω'' μιλαμε δεν πινεται

Username

1 Reply

Lef_bot

θεωρώ είναι λάθος η ποσότητα του καφέ που βάζεις στο γκρουπ. Πάρε μια ζυγαριά κουζίνας και δοκίμασε γραμμάρια. Εγώ λαβατσα που λες βάζω 14γρ. και είναι βγαίνει μια χαρά. Η διαδικασία είναι όπως την περιγράφεις

Username