Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
psychojim13

Καλησπέρα σε όλους! Πήρα την μηχανή και είμαι στην αναζήτηση αγοράς κομμένου portafilter 51mm. Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει ή να γνωρίζει κάποιες πληροφορίες; Απ' όσο διάβασα σε άλλες ερωτήσεις, το 51mm της Delonghi δεν είναι συμβατό δυστυχώς.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Καλησπερα. Εψαξα να βρω κομμενο πορταφιλτερ για παρομοια rohnson αλλα δεν βρηκα καποιο που να ειναι συμβατο . Εν τελη πηρα ενα απο Aliexpress στα 14ευρω.( το ιδιο εδω το ειχανε 40) και με καλη λιμα τροχισα για αρκετη ωρα τα αφτακια του μεχρι να χωρανε στην μηχανη. Δυστυχως εχουν φτιαξει ετσι την μηχανη που δεν παιρνει οτιδηποτε αλλο περαν απο το δικο τους portafilter και ειναι κριμα. Με το 51mm που εφτιαξα ( μετα απο αρκετο κοπο ) μπορω να βαλω 18-20γρ καφε και παιρνω πολυ πιο εντονη γευση ( στα 50-60ml υγρου ). Οτι πρεπει για freddo espresso. Αν το ηξερα θα πηγαινα στη delonghi που εχει 51mm αλλα με σωστο μεγεθος για τα αυτακια

4 Σχόλια

Dimitris_Antonopoulos23

kalispera, psaxnw ki egw gia bottomless portafilter, kala ekatses kai limares ta autakia, xara sto kouragio sou, giati einai kalitero to 51mm kai oxi 58ari ??

John_M86

@Dimitris_Antonopoulos23 γιατί η κεφαλή εκχύλισης της μηχανής είναι 51μμ, το 58ρι δε θα κούμπωνε λόγω μεγάλου μεγέθους.

Dimitris_Antonopoulos23

τελικα αγορασα και εγω bottomless και με 18γραμ κανει τρομερη εκχυλιση, πολυ ευχαριστημενος

venlozz

Ποιο portafilter αγόρασες το οποίο ταιριάζει στην συγκεκριμένη μηχανή?

Όνομα χρήστη