Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kritikaki21

Αξίζει η αγορά του έστω και ως μεταχειρισμένο ή να πάω απευθείας σε αγορά του se που είναι και ποιο καινούργιο με 4αρα οθόνη;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Άγγελος02

Το se είναι ένα πιο καλό 5σ.Ειχα το 5σ για ένα χρόνο και πήρα το 6σ ο κύριος λόγος όπου άλλαξα ήταν η οθόνη για παράδειγμα από όταν πήρα το 5σ χρησιμοποιούσα το iPad μου για βίντεο σερφάρισμα και τέτοια και το κινητό το είχα μόνο για τηλέφωνα από όταν πήρα το 6σ σταμάτησα να χρησιμοποιώ το iPad και τώρα ούτε κάνει που ξέρω που είναι.Εκει που θέλω να καταλήξω είναι ότι το σε μπορεί να είναι γρήγορο,ωραίο.....αλλά η 4αρα οθόνη είναι απλά ΠΟΛΥ μικρή και στο λέω εγώ που είμαι 15 δεν είμαι κανένας παππούς που θέλει τα γιαλια του για να διαβάσει και δεν βλέπει την τυφλα του σε αυτή την οθόνη.Επισης θα λατρέψεις το 3D Touch

3 Σχόλια

kritikaki21

@Chef_Alexander και @Άγγελος02 ευχαριστώ πάρα για τις απαντήσεις αν και με μπερδέψετε λίγο...

Άγγελος02

Ok τότε θα το πω πιο απλά είχα το 5σ η οθόνη μου φαινόταν πολύ μικρή το 6 είναι ένα μεγάλο 5σ γι αυτό θα πρότεινα να μαζέψεις λίγα λεφτά ακόμη και να πάρεις το 6σ

kritikaki21

@Άγγελος02 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω...

Όνομα χρήστη
Chef_Alexander

Αν δεν σε ενοχλεί η μικρή οθόνη του SE τότε θα σου πρότεινα να το πάρεις αντί για το 6άρι. Έχει καλύτερη κάμερα και ταχύτερο επεξεργαστή.

Όνομα χρήστη