Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
menelaos.konta

Sony xperia z3. Αλλαξα μπαταρια (αυθεντικη παλι) μετα απο σχεδον 1 χρονο χρησης. Υπαρχει σοβαρο προβλημα στην διαρκεια (2 ωρες on screen time με το ζορι) και δεν καταλαβαινω τον λογο..Κανεις καμια ιδεα??

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

wolverine 1

Κοιτα αν παιζεις και παιχνιδια,που οταν παιζω κ εγω τοσο με βγαζει 2ωρες οθονη..αν δεν παιζεις ομως ναι ειναι λιγο η 2ωρες sot,δηλαδη αν το βαλεις και στο Stamina τοσο παλι βγαζει?

2 Σχόλια

menelaos.konta

Από παιχνίδια παίζω 1 παιχνίδι μόνο και αυτό 20-30 λεπτά συνολικά την ημέρα. Μονο σε stamina mode το λειτουργώ και βγάζει 2 ώρες sot,,,δεν θέλω να φανταστώ πόσο κρατάει χωρίς stamina...

wolverine 1

Τι να πω το Ζ3 εχει απο τις καλυτερες μπαταριες στα Sony,επισης και το Ζ2 ακομα καλυτερο,η δεν κανει η μπαταρια που εβαλες,η κατι σε τρωει απο τις εφαρμογες σε ενεργεια,ελεγξε το πηγαινοντας ΜΠΑΤΑΡΙΑ μετα ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,και λογικα ποιο πολυ τις % θα ειναι η οθονη,δες το δευτερο και το τριτο ποσο τις % σε τρωει,ισως ειναι και το παιχνιδι που παιζεις..γιατι και να μην το παιζεις αυτο τρεχει παντα απο πισω..και τελος διαγραψε αν εχεις το CLEAN MASTER η οτιδηποτε τετειο εχεις..δεν κανουν τιποτα αυτα μονο να τρωνε μπαταρια..

Όνομα χρήστη