Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
lefteris.etzeridis

Γειά σας παιδιά ήθελα να ρωτισω με το MarshMallow ζεσταίνεται όσο και σε προηγούμενες εκδόσεις? Αξίζει να το πάρεις το 2017 (δηλαδή να το κρατήσω κάνα χρονο)? Εγώ είμαι μέτριος προς βαρύς χρήστης αλλά δεν παίζω πολλά παιχνίδια 2-3. Εγώ το θέλω γενικά πιο πολύ για διασκέδαση (youtube μουσική λίγα παιχνίδια και browsing) Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ως 250€ περιπου?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

John 85

Xiaomi redmi note 3 pro! Αυτό είναι το άλλο που μπορώ να σου προτείνω! Τώρα όσον αφορά το Z3 ζεσταίνεται αλλά όχι σε σημείο να σου δημιουργεί πρόβλημα! Είναι φοβερό ακόμη και σήμερα αφού έχω την compact έκδοση 2 χρόνια περίπου και Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα σημερινά σε σχέση με αυτά που ζητάς αλλά το Xiaomi νομίζω είναι καλύτερο! Το εχω παραγγείλει για την κοπέλα μου και περιμένω να έρθει ώστε να μπορώ να πω περισσότερα...

3 Σχόλια

xristosmakris01

Έχω το z3 compact. Έχω αλλάξει μπαταρία, με επίσης γνήσια Sony,αλλά και πάλι δεν κρατάει η μπαταρία. Γτ γίνεται αυτό;;; Ξέρει κάποιος να μου πει;;;

John 85

Για αρχή πόσο σου κρατάει και τι χρήση του κάνεις; με ενεργοποιημένο stamina ή χωρίς; μια λύση αν πραγματικά υπάρχει κάποιο bug Είναι να πατήσεις ταυτόχρονα το πλήκτρο ενεργοποίησης με το πλήκτρο της έντασης επάνω για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να δονήσει η συσκευή 3 φορές και να σβησει. Μετά την ενεργοποιεις και είσαι κομπλέ! Soft reset!

Όνομα χρήστη