Παιδιά με την αναβάθμιση 23.5.a.1. 291(6.0.1) έχω πρόβληματα με το ξυπνητήρι (δεν δείχνει κουμπί αναβολής η κλεισίματος)και με μια εφαρμογη που λεγεται style cover(δεν αφαιρείται και μου δημιουργει προβληματα οταν κανω εγκατασταση αλλων εφαρμογων απο το play store),
υπάρχει άλλος με τα ίδια προβληματα?υπάρχει κάποια λύση?Με την 5.1.1 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
2 Comments
Εκανα software repair με το xperia companion αλλα τιποτα,μια απο τα ιδια...και στο service της sony που πηρα δεν μου βρηκαν λυση...πιστευω οτι ειναι προβληματικη η αναβαθμιση γι αυτο ρωταω εαν εχει και καποιος αλλος θεμα και πιθανον εχει βρει λυση.Για το ξυπνητηρι οντως λυνεται το θεμα απο το play store με αλλο ξυπνητηρι αλλα ενταξει το θεωρω απαραδεκτο...η εφαρμογη(λειτουργια) ομως style cover ειναι εκνευριστικη και δεν μπορω να βρω λυση,ενω φαινεται οτι την εχω κανει απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις , μολις παω να εγκαταστησω καποια αλλη εφαρμογη απ το play store μου πεταει ενα μηνυμα για ν απενεργοποιησω το style cover αλλιως δεν...μαλλον θα επιστρεψω στη 5.1.1......απλα θελω να δω εαν το προβλημα υπαρχει και σε αλλους και τι εκαναν.
Εγώ που έχω το Z3 ένα χρόνο δεν πήγα σε marshmallow για το stamina mode κυρίως.. Άλλα όσον αφορά για την επαναφορά σε προηγούμενο λογισμικό επίσημα από την σονυ νομίζω ότι δεν γίνεται.. Κάτι άλλο λογικά θα υπάρχει