Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Chef_Alexander

Εξαιρετικά και τα 2 αλλά.....Το ένα απευθύνεται σε επαγγελματίες καθότι διαθέτει πενάκι για εφαρμογές παραγωγικοτητας ενώ το άλλο απευθύνεται στο ευρύ κοινό.Ζυγίζεις τις ανάγκες και την τσέπη σου και αποφασίζεις.

2 Σχόλια

kalinifta

Βασικα εγω θα σου ελεγα το note 4 για πολλους λογους οπως:Εχει 5.7 inches Οθονη αναλυσης 2k και ειναι super amoled οι οποιες ειναι οι καλυτερες στον κοσμο.2)Εχει snapdragon 805 που ειναι πολυ δυνατος με καλυτερες επιδοσεις μιας και το touchwiz ειναι το πιο γρηγορο απόλα τα κινητα.3)Εχει πολυ καλες καμερες και ειναι στο ιδιο επιπεδο με το g4.Το ηχειο ειναι πολυ καλο και στα δυο αλλα του Note ειναι ενα τακ πιο δυνατο απο του g4 .4)Εχει πενακι που ειναι φοβερη εμπειρια 5)Το multitasking στο Note 4 ειναι οτι καλυτερο με το multi window και τα μπαλακια εφαρμογες σερνοντας απο πανω δεξια προς το κεντο...Δεν ξερω η αποφαση δικα σου αλλα για μενα Note 4...!!!

kostas_falcon

μάλλον δεν τα ξερεις καλά...εχουμε και λέμε....

Το G4 εχει τον 808 που είναι καλύτερος του 805. Οι cams του G4 είναι έτη φωτος μπροστα από του note4. Στο multitasking επίσης ειναι μπροστά το G4.Η οθονη του G4 πασχει μονο στην γωνια θέασης οπου εκει το note είναι ξεκάθαρα μπροστά. Το U.I του G4 είναι ελαφρύτερο και πολυ πιο ομαλό και smooth του note4.

είμαι χρήστης του note2 και συμπαθώ την σαμμυ αλλα δεν μπορώ να εθελοτυφλω σε αυτά που λες.... το μονο που με χαλάει στο G4 είναι το θεμα με τα bootloop....

τέλος να αναφερθώ στο spen οπου ουσιαστικά ειναι ο κυριότερος λογος για την αγορά του Note...

Όνομα χρήστη