Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω για το Suunto Ambit 3 Peak Black HR πόσο διαρκεί η μπαταρία του με gps συνέχεια σε λειτουργία

ευχαριστώ προκαταβολικά για την πληροφορία

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
SAINT

Εχω κλεισει πλεον 3 χρονια και 2 μηνες και μπαταρια δεν εχω αλλαξει! Απλα το αναφερω...

Σαν απλο ρολοι μπορει να σου παει και 20 με 30 μερες. Εξαρταται ποσο το σκαλιζεις...

Αν χρησιμοποιησεις Gps εχει 2 λειτουργειες. Η μια μετραει συνεχεια για ακριβη καταγραφη της τοποθεσιας και κραταει η μπαταρια οσο αναφερει ο devil_7. Αν χρησιμοποιεις την μεσαια λειτουργεια (δεν θυμαμαι και τις ονομασιες) θα σου κρατησει περισσοτερο.

Αν εχεις και το GPS και τη ζωνη για τους παλμους ταυτοχρονα θα σου κρατησει ακομα πιο λιγο.

Οπως και να εχει να ξερεις οτι μπορεις να φορτιζεις και να χρησιμοποιεις ταυτοχρονα οποτε μη σκας. Εγω βγαινω εξω σε ασκησεις και με ενα Power Bank 4000mah μπορω να εχω το GPS ανοιχτο 2 εβδομαδες.

Το φορτιζω ακομα και με ηλιακο φορτιστη 21watt πολυ ευκολα.

2 Σχόλια

SAINT

Οχι. Το συγκεκριμένο χρειάζεται ζώνη. Υπάρχουν αλλά της Sunto που μετράνε με καρπό. Εξαρτάται τι θέλεις. Εγώ που έκανα καποτε και Kick Boxing δεν μπορούσα να φοράω ρολόι στο χέρι. Η ζώνη ήταν μονόδρομος.

Όνομα χρήστη
Pantelis_Geor

Υπολόγιζε γύρω στις 18-20 ώρες. Αλλά για να είναι ανοιχτό το gps συνέχεια θα πρέπει να έχεις ενεργή κάποια λειτουργία άθλησης. Όταν δεν καταγράφεις δλδ κάποια δραστηριότητα το gps δεν καταναλώνει μπαταρία.

Όνομα χρήστη