What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ravingpain

Μήπως γνωρίζουμε τι rating έχει το τροφοδοτικό του συγκεκριμένου υπολογιστή και από ποια εταιρεία είναι? Σκέφτομαι σοβαρά να τον αγοράσω αλλά δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για το τροφοδοτικό. Θέλω να έχω το μυαλό μου ήσυχο.

Username

1 Reply

abarth_boy

αν μπεις στο site της εταιρίας θα δεις ότι συνήθως βάζουν aeroccol σαν μάρκα. ειδικά σ φθηνά. συνήθως ε 80 bronze έως 80 golf . πιο ανησυχητικό είναι η μητρική

2 Comments

ravingpain

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα το συγκεκριμένο pc κατευθείαν από το σάιτ τους μήπως και έχουν περαιτέρω πληροφορίες για το τροφοδοτικό, αλλά έγραφαν μόνο 750 watt χωρίς τίποτα άλλο. Ύποπτο... Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι bronze.

n.balak

Έχω τον υπολογιστή από τον Αύγουστο. γενικά δεν έχω προβλήματα. Το stock cooler κάνει λίγο φασαρία αλλά διάβασα είναι φυσιολογικό για αυτή τη CPU ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία και έτσι πρέπει να είναι. τώρα για την μητρική όντως είναι ένα μικρό θέμα γιατί κάνει έναν μικρό ήχο το πηνίο. Είναι η B650M αλλά από τον κατασκευαστή έχει θέμα. Παίζω 2k ανάλυση με high+ τα γραφικά. Στη χειρότερη μίλα μαζι τους μήπως πας εσύ κάποιο part που θες

Username