Μήπως γνωρίζουμε τι rating έχει το τροφοδοτικό του συγκεκριμένου υπολογιστή και από ποια εταιρεία είναι? Σκέφτομαι σοβαρά να τον αγοράσω αλλά δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για το τροφοδοτικό. Θέλω να έχω το μυαλό μου ήσυχο.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Μήπως γνωρίζουμε τι rating έχει το τροφοδοτικό του συγκεκριμένου υπολογιστή και από ποια εταιρεία είναι? Σκέφτομαι σοβαρά να τον αγοράσω αλλά δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για το τροφοδοτικό. Θέλω να έχω το μυαλό μου ήσυχο.
1 Reply
2 Comments
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα το συγκεκριμένο pc κατευθείαν από το σάιτ τους μήπως και έχουν περαιτέρω πληροφορίες για το τροφοδοτικό, αλλά έγραφαν μόνο 750 watt χωρίς τίποτα άλλο. Ύποπτο... Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι bronze.
Έχω τον υπολογιστή από τον Αύγουστο. γενικά δεν έχω προβλήματα. Το stock cooler κάνει λίγο φασαρία αλλά διάβασα είναι φυσιολογικό για αυτή τη CPU ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία και έτσι πρέπει να είναι. τώρα για την μητρική όντως είναι ένα μικρό θέμα γιατί κάνει έναν μικρό ήχο το πηνίο. Είναι η B650M αλλά από τον κατασκευαστή έχει θέμα. Παίζω 2k ανάλυση με high+ τα γραφικά. Στη χειρότερη μίλα μαζι τους μήπως πας εσύ κάποιο part που θες