Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
anemotisios

Έχω εγκαταστήσει το προϊόν αλλά δεν λειτουργεί η χειμερινή λειτουργία. Προχώρησα σε εκ νέου ενεργοποίηση του χειριστηρίου, όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Καμιά ιδέα ;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

dLazaros

Σταμάτα τον ανεμιστήρα. Πήγαινε το τηλεκοντρολ σε άλλο δωμάτιο και πάτα το κουμπί που τον ανάβει. Κράτα το Mode για 3 δεύτερα και αλλάζει απο F σε W. Τώρα όταν πάς στο δωμάτιο και τον ανάβεις πάει ανάποδα. Το καλοκαίρι κάνεις το ίδιο και καθάρισες.

2 Σχόλια

dLazaros

Εναλλακτικά, κλείσε το διακόπτη στον τοίχο, άνοιξε το τηλεκοντρόλ και κράτα πατημένο το mode μέχρι να αλλάξει, άνοιξε τον διακόπτη στον τοίχο, έτοιμος. Παρακαλώ, να είσαι καλά.

Όνομα χρήστη
Pantelis_Tares

Πάτα το χειριστήριο να αρχίσει να γυρνάει ο ανεμιστήρας, γρήγορα όμως, πριν πάρει πολλές στροφές κράτα πατημένο το κουμπί mode F/R, θα ακουστεί μπιπ θα κλείσει σταδιακά και αμέσως θα αρχίσει να γυρνάει ανάποδα, μην πατάς συνεχώς κουμπιά είναι της υπομονής λίγο η διαδικασία.

1 Σχόλιο

anemotisios

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Τελικά έπιασε η αλλαγή δωματίου...

Όνομα χρήστη
Pantelis_Tares

Εάν δουλεύει ο ανεμιστήρας (γυρνάει έστω κατά την μίαν κατεύθυνση και δουλεύει και το φως) δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα με τον μηχανισμό. Εγώ όταν ακολούθησα τις οδηγίες για να το βάλω στην χειμερινή λειτουργία όπως ακριβώς λένε οι οδηγίες δεν έβγαλα άκρη. Δοκίμασε το εξής: ξεκινά τον να αρχίσει να γυρνάει κανονικά αλλά γρήγορα, πριν αρχίσει να πιάνει πολλές στροφές, κράτα πατημένο το mode F/R, λογικά θα ακούσεις το χαρακτηριστικό μπιπ, ο ανεμιστήρας σιγά σιγά θα σταματήσει και θα χτίσει να γυρνάει ανάποδα (χειμερινή λειτουργία). Θέλει υπομονή μην πατάς συνεχώς κουμπιά δηλαδή.

Όνομα χρήστη