Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
spiros Paleo

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτον τον προτζεκτορα, αν τον εχει παρει καποιος ας μου πει αν ειναι ευχαριστημενος.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

xodakiassrm

Είναι μάπα στις ειδήσεις τα γράμματα τα μικρά που περνάνε από κάτω είναι τόσο θολά που δεν διαβάζονται τα χρώματα δεν παίρνουν καμία αρίθμηση εκτός από θερμό κανονικό και ψυχρό έχει δύο θύρες μία USB και μία HD my σε συμβουλεύω να πάρεις έναν μεταχειρισμένο με 200 250 € αφού ελέγξω την τιμή της λάμπας μπορεί να είναι πεσμένη OK

Όνομα χρήστη
xodakiassrm

Ο συγκεκριμένος προτζέκτορας είναι μάπα η εικόνα του είναι τόσο θολή που δεν μπορείς να διαβάσεις στις ειδήσεις τα γράμματα που περνάνε από κάτω τα χρώματα είναι θολά και δε ρυθμίζονται έχει δύο θύρες πίσω HDMI και USB η συμβουλή μου είναι να βάλεις 200 με 250 € να πάρεις ένα μεταχειρισμένο που καινούργιος θα κάνει 500 με 600 Και να ελέγξεις πόσο κάνει η λάμπα γιατί μπορεί να είναι πεσμένη OK

Όνομα χρήστη
Dimitris_Michopoulos952

Πολύ μικρών δυνατοτήτων, δεν έχει ιδιαίτερα πολλές ρυθμίσεις,αν τον θέλεις για επαγγελματική χρήση σίγουρα όχι, για το σπίτι ίσως και να σου κάνει, εγώ πάντως τον έβαλα για μια μέρα και τον ξηλωσα,τον έχω στην αποθήκη.

Όνομα χρήστη