What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
R.H.

χαίρετε, χρειάζεται να κάνω και κάποια άλλη θεραπεία ή αρκεί η χρήση της και η καλός καθαρισμός καικρεμα;δηλαδή ρωτάω εάν είναι επαρκή τα αποτελέσματα μόνο με την χρήση της σε να πρόσωπο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. ευχαριστώ.

Username

1 Reply

almalibre81

Γεια σας! Είναι ωραία η ερώτηση σας!
Η μάσκα από μόνη της δεν αρκεί, αλλά έρχεται συμπληρωματικά στο πρωτόκολλο φροντίδας που έχετε ήδη για το πρόσωπο σας, όπως δηλαδή τον καθαρισμό και την ενυδάτωση. Όπως δεν θα βάζαμε καθαρό ρούχο, ενώ δεν έχουμε κάνει μπάνιο, έτσι και η μάσκα απαιτεί μια καθαρή βάση προσώπου και ενυδάτωση πιο πριν.
Να συνεχίσετε τη ρουτίνα φροντίδας που έχετε και να κάνετε επίσης τα 9' θεραπείας (=1 κύκλος θεραπείας) με τη μάσκα ανά ημέρα. Αν είναι εφικτό κάθε μέρα, ακόμη καλύτερα. Η συνέπεια είναι που φέρνει τα αποτελέσματα!

2 Comments

Odisseas_Crasch

Καλησπερα. επειδη εχει δυο τιμες, γνωριζεται ποια απτις δυο μασκες αφορουν οι κριτικες? εσεις σε ποια αναφερεστε? αυτην τον 350 η τον 500 ευρω? τα 500 ειναι απαγορευτικο αλλα η μασκα χωρις τις ραδιοσυχνοτητες, εαν προσφερει τα ιδια αποτελεσματα θα με ενδιεφερε μιας και εχω σοβαρο θεμα με την ακμη πολλα χρονια παρολο που εχω κανει θεραπεια πολλες φορες, καθαρισμο καθε εναμιση μηνα και καθημερινη προσοχη.

almalibre81

Εγώ έχω αγοράσει την πιο ακριβή έκδοση. Πέρυσι όμως που την είχα αγοράσει ήταν πιο οικονομική σε σχέση με φετος!

Username