Καλησπέρα! Έχω την σκούπα για περίπου 2 εβδομάδες και σήμερα μου εμφάνισε ένα «Ε 1» κατά την εκκίνηση, και σβήνει. Γνωρίζει κανείς τι πάει στραβά;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα! Έχω την σκούπα για περίπου 2 εβδομάδες και σήμερα μου εμφάνισε ένα «Ε 1» κατά την εκκίνηση, και σβήνει. Γνωρίζει κανείς τι πάει στραβά;
2 Replies
καλησπέρα! ακριβώς το ίδιο και στην δική μας σκούπα (αγορά Μάιος του 2024) βλεπω πολλα σχόλια με το συγκεκριμένο πρόβλημα! τι σας είπαν από την εταιρία?
Καλησπέρα, Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την την εταιρία Βασιληάς Α.Ε στο 2108543260 και ζητήστε να μιλήσετε το εξειδικευμένο προσωπικό στο τμήμα μάρκετινγκ.
1 Comment
Εγώ που επέστρεψα τη σκούπα μέσα σε διάστημα 16 ημερών σταμάτησε να δουλεύει...καινούρια! Έκανα αίτημα για επιστροφή χρημάτων! Και ακόμα μετά από 1 εβδομάδα δεν έχω λάβει ενημέρωση που βρίσκεται και πότε θα πάρω τα χρήματα μου πίσω... Βρίσκεται σε κατάσταση επεξεργασίας του κατά πόσο είναι ελλατωμματικη κατασκευαστικά! Η σκούπα δεν ανάβει κανένα λαμπακι και με απόδειξη από το τοπικό service...σκουπίζω με το χέρι μια εβδομάδα...