Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
rafed

παιδια σιλικονη και σε τετοιες θερμοκρασιες ειναι υγιεινο?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Salvador_Daliphs

Η IQ Φόρμα Σιλικόνης για Air Fryer (Μοντέλο AFS-22) είναι κατασκευασμένη από 100% σιλικόνη υψηλής ποιότητας κατάλληλη για τρόφιμα (Food-Grade) και δεν περιέχει BPA, πλαστικές προσμίξεις ή άλλες τοξικές ουσίες.Η σιλικόνη από τη φύση της δεν είναι πλαστικό, αλλά ένα ανόργανο πολυμερές υλικό που παράγεται από το πυρίτιο (άμμο). Επομένως, η καθαρή σιλικόνη δεν χρειάζεται και δεν περιέχει δισφαινόλη Α (BPA), η οποία είναι χημικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στα σκληρά πλαστικά.? Πώς θα καταλάβεις αν έχει κρυφές προσμίξεις (Το τεστ του στριψίματος) Παρόλο που η επίσημη φόρμα της IQ Smart Eshop είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη για θερμοκρασίες από -40°C έως 220°C, μπορείς να κάνεις ένα πανεύκολο τεστ στο σπίτι για να σιγουρευτείς ότι δεν περιέχει φτηνά πλαστικά γεμίσματα (fillers):Κάνε το "Pinch Test": Πιάσε ένα σημείο της φόρμας (π.χ. τον πάτο ή τα πλαϊνά) και στρίψε το ή τέντωσε το δυνατά με τα δάχτυλά σου.Αποτέλεσμα: Αν το σημείο που τεντώνεται διατηρήσει το χρώμα του, η σιλικόνη είναι 100% καθαρή και ασφαλής. Αν στο σημείο του τεντώματος εμφανιστεί μια άσπρη γραμμή ή ασπρίσει το υλικό, σημαίνει ότι έχει αναμιχθεί με φθηνά πλαστικά πρόσθετα, οπότε δεν πρέπει να μπει στο air fryer.? Οδηγία για την πρώτη χρήση: Επειδή κατά την παραγωγή και τη συσκευασία στο εργοστάσιο μπορεί να μείνουν μικροσωματίδια σκόνης, πριν βάλεις το κοτόπουλο κάνε το εξής:Πλύνε τη φόρμα καλά με ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων.Βάλε τη σκέτη μέσα στο air fryer (χωρίς φαγητό) στους 180°C για 5 λεπτά.Αν βγάλει μια ελαφριά μυρωδιά «καινούργιου», είναι φυσιολογικό και θα φύγει αμέσως.

Όνομα χρήστη
Salvador_Daliphs

αν δεν εχει προσμίξεις και bpa ναι μεχρι 230 βαθμούς τρως άφοβα

Όνομα χρήστη
xristina.gerogianni

Αυτό μόνο ένας αντικειμενικός ειδικός χημικός τροφίμων θα μπορούσε να στο απαντήσει......
Όσο υγιεινά είναι και όλα τα άλλα!

Όνομα χρήστη