Κάθε φορά που παίρνω b12 εμφανίζω ακμή! Την αγόρασα τη συγκεκριμένη βιταμίνη κ μέσα σε 3 μέρες έχω βγάλει κάποια σπυράκια. Μπορώ πχ να παίρνω μισό χαπακι?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Κάθε φορά που παίρνω b12 εμφανίζω ακμή! Την αγόρασα τη συγκεκριμένη βιταμίνη κ μέσα σε 3 μέρες έχω βγάλει κάποια σπυράκια. Μπορώ πχ να παίρνω μισό χαπακι?
1 Reply
NA KANETE AIMATΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Β12 ΠΡΩΤΑ!!! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟΞΙΚΑ ΜΕΤΑ!!! ΔΛΔ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ!! Η συγκεκριμενη βιταμινη σαν σκευασμα ειναι απολυτα ασφαλες και κανει τη δουλεια της οπως πρεπει!!!! Οποτε πρεπει να κοιταξετε εαν σας λειπει Β12 με αιματολιγες εξετασεις και εαν σας λειπει μπορει να μην σας ''παει'' το συγκεκριμενο σκευασμα!!! Οποτε σε αυτη την περιπτωση περνετε Β12 μιας αλλης εταιρειας!!
1 Comment
Είμαι κάτω από το όριο β12, έχω έλλειψη. Εννοείται πως δεν παίρνουμε έτσι βιταμίνες.. την παίρνω μετά από φαγητό και είδα διάφορα, δε βγάζω άλλη ακμή!