What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
vaggos_dim

Καλησπέρα . Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό . Πολύ ευχαριστημένος γενικά . Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να συνδεθώ σε 5g. Είμαι στο δίκτυο της Nova. Βασικά σε χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου δεν μου εμφανίζει καθόλου 5g δίκτυα καμίας εταιρείας . Δεν ξέρω γιατί. Επίσης αν πάω στις ρυθμίσεις δικτύου που έχω δει στο site της HONOR, δεν υπάρχει μενού ενεργοποίησης του 5g αλλά ούτε και μενού για ενεργοποίηση του WiFi calling .Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Username

2 Replies

vaggos_dim

Τελικά μίλησα με την Νόβα και ήταν από εκεί το πρόβλημα . Δεν μου είχαν ενεργοποιήσει το 5g. Κάνανε την ενεργοποίηση από εκεί και μετά από μια επανεκκίνηση όλα οκ.

1 Comment

Nick_Pefanis

Μπορεις να μου πεις και εμενα τι τους ειπες γιατι δεν μου εμφανιζει το wifi calling

Username
kostas_tse2003

με cosmote παντως δε χρειαστηκε να κανω κατι. Μηπως δεν ειναι στη λιστα των συσκευων τη Νοβα που υποστηριζουν 5g. Στη θεση σου θα εκανα μια ερωτηση στη Νοβα

1 Comment

vaggos_dim

Τελικά μίλησα με την Νόβα και ήταν από εκεί το πρόβλημα . Δεν μου είχαν ενεργοποιήσει το 5g. Κάνανε την ενεργοποίηση από εκεί και μετά από μια επανεκκίνηση όλα οκ.

Username