Αντιμετωπιζει κάποιος πρόβλημα με την ένδειξη "η εφαρμογή συστήματος δεν ανταποκρίνεται"? Μου το εμφανίζει κάποιες φορές όταν έχω εισερχόμενη κλήση και απαιτεί επανεκκίνηση
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αντιμετωπιζει κάποιος πρόβλημα με την ένδειξη "η εφαρμογή συστήματος δεν ανταποκρίνεται"? Μου το εμφανίζει κάποιες φορές όταν έχω εισερχόμενη κλήση και απαιτεί επανεκκίνηση
1 Απάντηση
Δέν το λέω για εσένα προσωπικά αλλα ο καθένας είναι υπεύθηνος για τα προβλήματα του κινητού του! Γραφουν όλοι στα διάφορα forum για προβλήματα σε συγκεκριμένες συσκευές όπως αυτή που σε πολλούς όπως και σε εμένα δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα απολύτως και πάει σφαίρα! Τώρα άν εσείς οι υπόλοιποι κατεβάζετε διάφορες εφαρμογές εκτός playstore,πατάνε ναί σε όλα και το δίνεται το τηλέφωνο στα παιδιά σας να κατεβάζουν ότι παιχνίδι υπάρχει στον κόσμο τότε δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Το δικό σου θέμα μάλλον παραπέμπει σε κάποια εφαρμογή που ''τρέχει'' ανοιχτή και δεν μπορεί να δουλέψει για κάποιο λόγο..
3 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Ωστόσο το ίδιο ακριβώς εμφανίζεται και μετά από επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις. Αυτό είναι που με προβληματίζει
Μήπως είναι γεμάτο στον αποθηκευτικό χώρο; Γιατί πολλές φορές δημιουργούντε τέτοια προβλήματα όταν ο χώρος είναι γεμάτος..
Νικο, προφανώς είναι ελαττωματικό. Factory reset, αλλαγή launcher και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αντιπροσωπεία με την πρώτη ευκαιρία