What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Sillisav

Όσοι έχουν το μοντέλο 6GB, πως τρέχουν οι εφαρμογές; Ειδικά το TikTok που τρώει RAM, Instagram, Spotify, Chrome; Θέλω να αποφασίσω μεταξύ 6 και 8

Username

3 Replies

petr_4

μπορείς να κάνεις επέκταση ραμ και τα 6gb γίνονται 12 .

Username
MarinaKK

Πολλοί παρεξηγούν το πως λειτουργεί η ram: ανάλογα με τον επεξεργαστή επιλέγεις πόση ram χρειάζεσαι. Τα iphone για παράδειγμα με 4GB τρέχουν σφαίρα, όμως τα περισσότερα android δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Τα 6GB είναι λοιπόν το sweet spot, έτσι και αλλιώς όπως είπε ο Δημήτρης λειτουργεί το κινητό μια χαρά, αλλά αν είσαι προνοητικός πήγαινε για τα 8GB, μιας και σε 2-3 χρόνια μπορεί τα 6GB να μην είναι αρκετά.

1 Comment

Username
Dimitrisbrl

Κανονικά τρέχουν. 6GB είναι υπεραρκετά, ειδικά για βασικές εφαρμογές σαν αυτές. Γενικά, οποιοδήποτε κινητό πάνω από 3GB δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τα τρέξει.

2 Comments

Sillisav

Το κινητό μου είναι 4GB και κολλάει συχνά. Είμαι λίγο πιο στην απαιτητική πλευρά.

cronidiss

Ο dimitris καλά τα είπε. Όμως επειδή είσαι στην απαιτητική πλευρά της ιστορίας και επειδή οι εφαρμογές όλο και εξελίσσονται και δεδομένου ότι το κινητό με τις ενημερώσεις που θα πάρει για αλλά 4 χρόνια θα είναι μάχιμο, σκέψου ότι με 30€ παραπάνω παίρνεις συν 2 giga ram αβαντζο, συν διπλάσιο εσωτερικό χωρο. Oπερ έφυγες για 8/256 giga.

Username