Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Laura_Bimbiraite

Ποιό είναι το νόημα να πάρεις σκούπα Rohnson όταν η Roborock και η Xiaomi έχουν εφεύρει τον τροχό πριν από χρόνια; Γιατί να μην έχεις τις λειτουργίες που έχουν χρόνια τώρα οι παραπάνω σκου΄πες και να πάρεις μια...Ρονσον... Ρητορική ερώτηση αλλά σκεφτείτε στα ίδια περίπου χρήματα παίρνει κανείς την Roborock S8+ ... και να δώσεις 100 παραπάνω αξίζει.. αλλιώς παίρνεις την S8 με 400-500 χωρίς τον σταθμό και με λίγο οικονομία παίρνεις αργότερα τον σταθμό .. καμμία σχέση όμως roborock με ρονσον.... καμμία..

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Dimitris_Tsakalakis7690

Έχει νόημα να πάρεις σκουπα Rohnson, γιατι πρώτα και βασικά έχει υποστήριξη , είχα XIAOMI και οταν μου χάλασε δεν βρήκα ποτε άκρη με το service και ας ηταν στην εγγυηση , ημουν συνέχει στο περίμενε, η Roborck δεν έχει καν σερβις στην Ελλάδα, θες και άλλο ! Έχει τα ίδια και καλυτερα χαρακτηριστικα απο αυτές που λές για ψαξτο καλυτερα ! Εκτός αν η διαφορα 100 και 200 ευρω για το ιδιο προιον που βγάινουν απο τις ίδιες γραμμές παραγωγής ειναι αμελητεα στις μέρες μας και σκορπαμε δεξια και αριστερα τα χρηματά μας

Όνομα χρήστη