Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
COVO

Γεια σας,
Το ρολόι με ενδιαφέρει αλλά προβληματίζομαι για την ακρίβεια.
Γράφτηκε μεταξύ άλλων ότι "Φυσικά όπως όλα τα αυτόματα ρολόγια έχει μια απώλεια περίπου -5 λεπτά την εβδομάδα . . ." 1 - Όντως "χάνει" τόσο χρόνο μέσα σε μία εβδομάδα ;
2 - Ποια η διαφορά - εάν υπάρχει - μεταξύ των δύο κωδικών NY0040-09EE & NY0040-09E (ένα 'Ε" λιγότερο) ;

Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Sotiris_Gk_Nik

Καλησπέρα. Τον συγκεκριμένο ρολόι είναι το αγαπημένο μου. Ένα καταπληκτικό καταδυτικό που δημιουργήθηκε αν θυμάμαι το 1997 πρώτη έκδοση για τους Ιταλούς βατραχανθρώπους. Δε χάνει τόσο μέσα στην εβδομάδα. Ειδικά αν το φοράς όλη μέρα ο μηχανισμός έχει καλύτερη απόδοση. 3 χρόνια δε με έχει προδώσει. Είναι και τη παρτίδα θα σου κάτσει. Αλλά γενικά αξίζει. Και έχω πολύ καλύτερα ρολόγια. Όλα όμως έχουν απώλειες. Ακόμη και τα ποιο ακριβά. Η διαφοροποίηση στον κωδικό έχει να κάνει με το λουράκι. Γιατί έχω δει και τους δύο κωδικούς. Το ένα λουρί είναι το κλασικό καουτσούκ με τις μετρήσεις στο πλάι με λευκό χρώμα για τα βάθη και τα μίγματα και το άλλο λουρί που έχω εγώ είναι καουτσούκ μαύρο χωρίς πρόσθετα. Βέβαια αξίζει να βάλεις λουρί τύπου NATO . Άλλη ομορφιά. Ελπίζω να βοήθησα.

Όνομα χρήστη
Dionysios_Voutsinas

Ολα τα ρολογια που εχω ειναι αυτοματα και εννοείτε πως δεν χανουν 5 λεπτα την εβδομαδα. Εχω δυο Citizen Promaster (NY0040-09E) και δεν χανουν, αλλα γινονται οι αλλαγες ωρας καλοκαιρι-χειμωνα οποτε δεν μπορω να σου πω αν χανουν για διαστηματα περαν των 6 μηνων, οπως δεν ξερω και την διαφορα με το 1 ή 2 Ε. Εχω και αλλα 2-3 αυτοματα αλλης μαρκας καποια απο αυτα 30 ετων χωρις καποιο σερβις και ουτε αυτα χανουν... Γενικα αν καποιο ρολοι χανει το πας για σερβις και στο φτιαχνουν να μην χανει.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη